סדנא להתפתחות תינוקות בירושלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדנא להתפתחות תינוקות בירושלים
    מיכל
    06/04/2011

יש לי תינוק בן חמישה חודשים וחצי. חופשת הלידה מעט התארכה ואני רוצה לקחת אותו לאיזו סדנא בבוקר. אני נדהמת שכמעט ואין כלום בירושלים. אולי אתן מכירות?

מצאתי 2 מקומות בלבד שמעבירים סדנאות - חכמת השבט והבית של זיו.
    כנראה אין להם כרגע סדנאות ואם יש משהו זו רק סדנא משולבת (עיסוי וכו') ואינני מעוניינת.
    אשמח להמלצה.

התינוק ד"א שוכב בקלות על הבטן ואף מתרומם מאוד יפה (לפעמים כשמתעייף נדמה שהוא שוחה אמנם, אך כשהוא עם כח ממש מצליח לנתק את החלק העליון מהריצפה). הוא מתהפך מהבטן לגב. אינו מתהפך מהגב לבטן. מסתובב מעט מאוד סביב עצמו (כמעט 90 מעלות לא יותר) ואינו זוחל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סדנא להתפתחות תינוקות בירושלים - תגובה

ליאת קופיט
    07/04/2011

מיכל שלום,

לצערי אני לא מאזור י"ם ואנני מכירה באזור זה מקומות של סדנאות לתינוקות, אך אוכל להגיד לך מהרשום, שבנך נמצא במקום התפתחותי נכון, את מוזמנת למצוא כאן גם תרגילים לשיפור התהפכות מהגב לבטן. את יכולה להכנס לפורומים של אמאות לאחר לידה ולחפש פעילות עבורך ועבור בנך.

בהצלחה,
    ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנא להתפתחות תינוקות בירושלים - תגובה

אורנה עטאר
    13/04/2011

מיכל שלום,
    את מוזמנת לפנות למרכז ולמכללת "צעד ראשון" המכשירים מדריכים בכל הארץ. הם יוכלו להפנות אותך למדריכה באזור ירושלים העורכת סדנאות.

בברכה,
    אורנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו