מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדנא להתפתחות תינוקות בירושליםמיכל06/04/2011
יש לי תינוק בן חמישה חודשים וחצי. חופשת הלידה מעט התארכה ואני רוצה לקחת אותו לאיזו סדנא בבוקר. אני נדהמת שכמעט ואין כלום בירושלים. אולי אתן מכירות?
מצאתי 2 מקומות בלבד שמעבירים סדנאות - חכמת השבט והבית של זיו.
כנראה אין להם כרגע סדנאות ואם יש משהו זו רק סדנא משולבת (עיסוי וכו') ואינני מעוניינת.
אשמח להמלצה.
התינוק ד"א שוכב בקלות על הבטן ואף מתרומם מאוד יפה (לפעמים כשמתעייף נדמה שהוא שוחה אמנם, אך כשהוא עם כח ממש מצליח לנתק את החלק העליון מהריצפה). הוא מתהפך מהבטן לגב. אינו מתהפך מהגב לבטן. מסתובב מעט מאוד סביב עצמו (כמעט 90 מעלות לא יותר) ואינו זוחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנא להתפתחות תינוקות בירושלים - תגובה
ליאת קופיט07/04/2011מיכל שלום,
לצערי אני לא מאזור י"ם ואנני מכירה באזור זה מקומות של סדנאות לתינוקות, אך אוכל להגיד לך מהרשום, שבנך נמצא במקום התפתחותי נכון, את מוזמנת למצוא כאן גם תרגילים לשיפור התהפכות מהגב לבטן. את יכולה להכנס לפורומים של אמאות לאחר לידה ולחפש פעילות עבורך ועבור בנך.
בהצלחה,
ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנא להתפתחות תינוקות בירושלים - תגובה
אורנה עטאר13/04/2011מיכל שלום,
את מוזמנת לפנות למרכז ולמכללת "צעד ראשון" המכשירים מדריכים בכל הארץ. הם יוכלו להפנות אותך למדריכה באזור ירושלים העורכת סדנאות.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)