זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה
    ira
    19/04/2011

שלום,
    יש לי תינוק בן 10 חודשים עוד פחות משבוע והוא זוחל רק בעזרת הידיים והבטן הוא לא משתמש ברגליו, הוא גורר אותם אחריו האם יש מקום לדאגה? האם הזחילה הזאת מעידה על רגליים חלשות? הוא גם לא עומד על רגליו כשמעמידים אותו הוא ישר מקפל אותם ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה

הוספת תגובה

• זחילה - תגובה

אורנה עטאר
    19/04/2011

אירה שלום,
    זה שבנך לא משתמש ברגליו בגיל זה רוב הסיכויים שיש לו קושי בשימוש ברגליים בגלל סיבה כל שהיא שיש צורך לאבחן אותה. אני לא יכולה לדעת בלי לראות את בנך.
    האם בטיפת חלב או רופא ילדים אמר משהו על טונוס השרירים שלו או על גמישות?
    מאחר ובגיל 10 חודשים הייתי רוצה לראות שהוא עולה ל6 ומתחיל לזחול על 6 בנך בפתחו של עיכוב התפתחותי ולכן אני מציעה לראות איש מקצוע ולאבחן את הסיבה לזחילה הזו. אני ממליצה על מדריכה להתפתחות תינוקות.
    בברכת חג שמח.
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן תשעה וחצי חודשים עם בעיה דומה

אליס
    21/04/2011

נכדי בן תשעה וחצי חודשים, אמנם כבר נעמד על 6 אבל נופל אחרי 2 פסיעות זחילה.בזחילת גחון הוא משיג הכל.טונוס שרירים גבוה.רגל שמאל לא "עובדת" כמו ימין.הילד בפיסיוטרפיה חד שבועית.
    מה יכולה להיות הסיבה לעיכוב השימוש ברגל שמאל ?
    העמידה על 6 יחסית חדשה.
    סבתא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן תשעה וחצי חודשים עם בעיה דומה - תגובה

אורנה עטאר
    23/04/2011

סבתא אליס שלום,
    ייתכן והשימוש השונה בין הרגליים נובע מאיזו א-סימטריה.
    מאחר והוא בפיזיוטרפיה אני מניחה שהוא נמצא בטיפול המתאים.

בברכה,
    אורנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו