מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראש שמוטדנה21/04/2011
יש לי תינוק בן חודשיים, אני משכיבה אותו מדי פעם על הבטן הוא מרים את הראש בקושי, אחרי כמה דקות הוא מתחיל לבכות, הדבר שיותר מדאיג אותי הוא שאני מרימה אותו הראש שלו נישמט אחורה, הוא לא מצליח להחזיק את הראש (הראש ממש נופל אחורה), אני חייבת לציין כמה דברים
א. שזה לא הילד הראשון שלי, אז אני מודעת מה זה להחזיק ראש בגיל הזה, לי ניראה שהוא היפוטוני, שאלתי היא מה אפשר לעשות כדי לגרום לו להחזיק את הראש בצורה מעט יציבה יותר
עוד דבר הוא נולד בניתוח קיסרי חירום, אני לא יודעת אם יש קשר לזה
אשמח אם תענו לי כיצד לפעול
אני נעזרת בפורום שלכם המון....
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש שמוט - תגובה
דבי גרוס דולב22/04/2011הי דנה
בהחלט יתכן קשר בין לידה קיסרית לבין חוסר איזון בטונוס השרירים של התינוק.
מה שאת מתארת יכול להיות חוסר בשלות אבל יכול גם להיות טונוס שרירים נמוך- היפוטוניה. מכיוון שאין כמו האינסטינקט של אמא אני ממליצה לבדוק האם יש בעית טונוס שרירים וללמוד כיצד לטפל בה. אשמח לעזור.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה...
דנה22/04/2011תודה על תשובתך... אני אגש לאיבחון, אבל לפני רציתי לשאול האם ישנם תרגילים שיכולים לשפר את מצב החזקת הראש?
ב. האם זה טוב שאני משכיב אותו על הבטן, האם זה יכול לעזור לו בהחזקת האש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה... - תגובה
דבי גרוס דולב24/04/2011הי דנה
שכיבה על הבטן בהחלט יכולה לשפר את החזקת הראש אבל אם יש טונוס שרירים נמוך יש לטפל בטונוס השרירים ודרך זה בהחזקת הראש.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)