מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה לא רוצה שתות מטרנה לפני שינהמיטל28/04/2011
בני לפני חודש וחצי החליט שנמאס לו ממטרנה .
בבוקר שותה בלחץ 120 ובערב לא מוכן מבקבוק. לאחר שבוע כזה התחלתי לנסות דיסה בכפית ואכן זה הלך והוא אוכל דיסה 150 לפני שינה בכפית.
הבעיה מתחילה שהוא ללא סבלנות בכיסא האוכל ואז מסרב לאכול.
התחלתי עם שירים בטלויזיה וזה הלך תוך 1/4 שעה הדיסה נגמרה והופ הולכים לישון.
ממש רע לי עם זה שככה אני צריכה לשכנע אותו לאכול ורק ככה הוא אוכל את הדייסה. ניסיתי ספרים משחקים כלום... רק טלויזיה.
אשמח לשמוע את דעתך או מציאת פיתרון אחר.
כמו כן אני מאוד רוצה להכניס לו נוהל ספר לפני שינה אז האם אחרי הדיסה לקחת אותו לחדר לקריאת ספר ואז לשים אותו לישון?
חשוב לי לקראת שיגדל ויבין שיהיה נוהל קראית ספר לפני שינה ואני כרגע לא מצליחה בגלל הדיסה והטלויזיה... מה דעתך?
יש לך עצה אחרת מה לתת לפני שינה לשתות חוץ מדיסה ? הוא אוכל ב18:00 ארוחת ערב ביצה גבינה, פשטידה הכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה לא רוצה שתות מטרנה לפני שינה - תגובה
דבי גרוס דולב29/04/2011הי מיטל
אנו לא עוסקות בנושאי תזונה, אנא נסי בפורום תזונת תינוקות.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שיאכל דייסת מטרנה במקום בקבוק
רות01/05/2011ובזמן הזה תקריאי לו גם סיפור, פשוט תזרמי איתו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)