המשך הושתת ידיים לחפצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך הושתת ידיים לחפצים
    רויטל
    02/05/2011

דבי קודם כל תודה על התשובה המהירה

ד"א איך אני אמורה להרפות לה את החלק של הצוואר בכדי שתוכל להניח את ראשה ללא מאמץ ??
    וד"א אני מניחה אותה על הבטן כשהיא מתעוררת אחרי שאני מחליפה לה ולפני שהיא אוכלת ואז היא רגועה ויכולה להיות כך אבל גם ממש דקה היא מחזיקה מעמד ומתייאשת יש משהו שאני יכולה לתרום בעניין??? כי זאת גם התקדמות כי לפני כן שהייתי שמה אותה אחרי ההנקה בערך חצי שעה אחרי היא הייתה מתאמצת ואף פולטת כנראה מהמאמץ שהיא מנסה להחזיק את עצמה אז אמרתי אני שמה אותה לפני הארוחה עד שאני מתארגנת היא מסתכלת על התמונות שיש לה מסביב למיטה

וד"א לא ענית לי לגבי הושתת הידיים שלה לחפצים יכול להיות פיספסת מאיזה גיל זה מתחיל ??

תודה רבה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך הושתת ידיים לחפצים

הוספת תגובה

• המשך הושתת ידיים לחפצים - תגובה

דבי גרוס דולב
    02/05/2011

הי רויטל
    קצת קשה לי לענות על שאלותייך משתי סיבות-
    1. בהודעותייך אין בכלל סימני פיסוק, לא פסיקים, לא נקודות וקשה לי ל הבין מתי מתחיל ומתי חדש נפתח.
    2. שתי הודעותייך קצת התבלבלו,
    האם תוכלי לרכז הכל בשאלה אחת מתומצתת ועם סימני פיסוק על מנת שבאמת אוכל להבין?..
    תודה וסליחה
    דבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו