מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך הושתת ידיים לחפציםרויטל02/05/2011
דבי קודם כל תודה על התשובה המהירה
ד"א איך אני אמורה להרפות לה את החלק של הצוואר בכדי שתוכל להניח את ראשה ללא מאמץ ??
וד"א אני מניחה אותה על הבטן כשהיא מתעוררת אחרי שאני מחליפה לה ולפני שהיא אוכלת ואז היא רגועה ויכולה להיות כך אבל גם ממש דקה היא מחזיקה מעמד ומתייאשת יש משהו שאני יכולה לתרום בעניין??? כי זאת גם התקדמות כי לפני כן שהייתי שמה אותה אחרי ההנקה בערך חצי שעה אחרי היא הייתה מתאמצת ואף פולטת כנראה מהמאמץ שהיא מנסה להחזיק את עצמה אז אמרתי אני שמה אותה לפני הארוחה עד שאני מתארגנת היא מסתכלת על התמונות שיש לה מסביב למיטה
וד"א לא ענית לי לגבי הושתת הידיים שלה לחפצים יכול להיות פיספסת מאיזה גיל זה מתחיל ??
תודה רבה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הושתת ידיים לחפצים - תגובה
דבי גרוס דולב02/05/2011הי רויטל
קצת קשה לי לענות על שאלותייך משתי סיבות-
1. בהודעותייך אין בכלל סימני פיסוק, לא פסיקים, לא נקודות וקשה לי ל הבין מתי מתחיל ומתי חדש נפתח.
2. שתי הודעותייך קצת התבלבלו,
האם תוכלי לרכז הכל בשאלה אחת מתומצתת ועם סימני פיסוק על מנת שבאמת אוכל להבין?..
תודה וסליחה
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)