מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להרדים תינוק סרבן מוצצים?טושה09/05/2011
שלום, בני בן ארבעה חודשים, מתוק וחייכן. במהלך היום כמעט ולא ישן מלבד תנומות קצרות פה ושם שבהן הוא נרדם על הידיים תוך כדי הליכה ונענוע.
הוא סרבן מוצצים מן ההתחלה וניסינו סוגים רבים ללא הצלחה.
לתקופה מסויימת הוא לקח מוצץ וזה הרגיע אותו מאד אך שוב דוחה אותו.
בלילה אני רוצה להרגיל אותו להירדם במיטה, אבל הוא צורח מאד ושום דבר לא מרגיע. לא ליטופים לא דיבורים או שירים.
איך אני יכולה להרגיע אותו בדרך שבה הוא ימשיך לשכב במיטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להרדים תינוק סרבן מוצצים? - תגובה
דבי גרוס דולב09/05/2011הי טושה
מה שאת מתארת אופייני לגיל זה שבו לתינוקות עדיין קשה להירדם לבד וללא תנועה.
הדרך היחידה להרגיל לשינה עצמאית היא לעשות החלטה חד משמעית בה מניחים את התינוק במיטתו בשעת השינה , מרימים כשמתחיל בכי ומחזירים למיטה, כך שוב ושוב יום אחרי יום עד שההרגל מתבסס. לדעתי בגיל זה עדיין לא מתאים להשתמש בדרך זו אבל אין דרך אחרת. אני הייתי מחכה עם זה עוד קצת עד שהתינוק יהיה יותר תנועתי, ישלוט בתנועותיו ויתרגל לעולם.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)