בת 8.5 זוחלת לאחור-הוספה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8.5 זוחלת לאחור-הוספה קטנה
    בתאל
    15/05/2011

אני רוצה עוד להוסיף היא מאד אוהבת לשבת ואפילו מסמנת לי עם ידיה שאבוא להושיב אותה
    בימים האחרונים גיליתי שלא מומלץ שהיא תתישב לפני הזחילה אבל המצב כיום שהיא מאד אוהבת להתיישב לא לבד בעזה שלנו אבל היא מאד יציבה ולא מתנדנת ואף משחקת בצעצועים בהלך הישיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 8.5 זוחלת לאחור-הוספה קטנה - תגובה

דבי גרוס דולב
    15/05/2011

הי בתאל
    פרט חשוב מאוד מאוד. הושבת התינוק לפני שלמד לעשות זאת בעצמו מאוד לא מומלצת ועלולה לגרום לשיבושים בהתפתחות ואפילו לדילוג על זחילה. על אף התנגדותה של ביתך המלצתי החמה היא להפסיק להושיב.
    אותה יציבות שביתך אימצה לעצמה גורמת לזקיפת גב חזקה מידי שפעמים רבות גורמת לקושי בזחילה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבי תודה..

בתאל
    15/05/2011

קודם כל תודה על התגובכה המהירה ..
    היום בבוקר ניסיתי ליישם אתת ההמלצה לתת לה קונטרה ברגליים אמנם אין עדיין תוצאות אבל הרגשתי שנתתי לה דירבון... אני מקווה שזה יעבוד מהלך הזמן הקרוב..
    לגבי ההתהפכות באמת היא לא עושה זאת המון אולי פעם בשבוע יוצא שהיא מתהפכת פעם אחת
    את ממליצה לקחת אותה לאיבחון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבי תודה.. - תגובה

דבי גרוס דולב
    15/05/2011

הי בתאל
    כן, אני ממליצה על אבחון, אשמח לעזור.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו