זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה
    מיטל
    21/05/2011

היי, הבן שלי בן 8 וחצי חודשים , הוא זוחל אחורנית וגם לא יותר מידי כשמגרים אותו אז הוא ממש מרים את הטוסיק ודוחף את עצמו מעט עם רגל אחת ולבסוף מגיע לחפץ בעצמו, יש לציין כי הילד יושב ומאוד זקוף... בנוסף הוא מסתובב סביב עצמו לשני הצדדים, עד גיל חצי שנה הוא היה מתהפך מהבטן לגב והיום הוא מתהפך לצד. מטריד אותי שהוא עדיין לא זוחל...לציין בנוסף שאם אני נותנת לו קונטרה ברגליים אז הוא דוחף את עצמו קדימה.. מטריד אותי שהוא לא זוחל עדיין מה עושים???תודה רבה :)))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה

הוספת תגובה

• זחילה - תגובה

דבי גרוס דולב
    21/05/2011

הי מיטל
    לא הבנתי אם בנך מתהפך מהגב לבטן. אם לא הרי שחסר לו שלב התפתחותי שחשוב שיקרה לפני הזחילה.
    בנוסף, הושבת התינוק לפני שלמד לעשות זאת בעצמו עלולה לגרום לששיבושים התפתחותיים ואף לדילוג על זחילה אז אני ממליצה בחום לא להושיב.
    ולסיכום- תינוק אמור להתחיל לזחול עד גיל 10 חודשים כך שבנך לא נמצא בכלל בעיכוב ולכן אין סיבה להיות מוטרדת.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו