ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה
    אוקסנה
    31/05/2011

שלום,
    בני בן 8 חודש עוד כמה ימים והוא עדיין לא יושב.
    הוא זוחל זחילת גחון וזחילה על 6, יד ורגל נגדית. הוא אפילו מחזיק במשהו ומתרומם על הברכיים ועומד ככה כמה דקות טובות.
    אני יודעת שאסור לעודד ישיבה זה משהו שצריך לבוא לבד כי זה יכול להזיק לעמוד השידרה.
    אני דיי לא יודעת מה אפשר לעשות, אולי בכל זאת יש תרגילים שניתן לבצע על מנת לעודד ישיבה??
    אשמח מאוד לקבל טיפים בנושא.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה

הוספת תגובה

• ישיבה - תגובה

דבי גרוס דולב
    01/06/2011

הי אוקסנה
    מתי התחילה זחילת 6של בנך? זה תקין שתינוק מתחיל זלחול על 6 ורק לאחר זמן מה מגיעה ההתישבות. האם הוא מנסה להתישב ? מטה את הטוסיק לאחור?
    ישנם תינוקות שמתקשים בהתישבות בשל זקיפה חזקה מידי בגב. הדבר גורם לקושי בכפיפת הגב לצורך ישיבה אך מזרז היעמדות טרם זמנה.
    עני על שאלותי וננסה להבין במה מדובר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה המשך

אוקסנה
    02/06/2011

שלום דבי,
    תודה על התשובה.
    בני התחיל לזחול על 6 לפני שבועיים פלוס מינוס, אולי אפילו שבוע וקצת, לא זוכרת במדויק.. אבל לא לפני הרבה זמן.

הוא מטה את הטוסיק לצד מידי פעם, לא משהו קבוע. שלשום שמתי לב שהוא אפילו התיישב בכוחות עצמו לכמה שניות בודדות ואז המשיך לזחול. ומאז שום דבר לא קרה.

כמו שציינתי בהודעה הראשונה שהוא כבר נעמד על הברכיים לפעמים זה בישיבה על הברכיים ולפעמים זה ממש עמידה על הברכיים תוך כדי שהוא אוחז במשהו.. אני לא רוצה שהוא ידלג על שלבי התפתחות כי עד עכשיו הכל היה בסדר, חוץ מהחלק של הישיבה וזה קצת מתחיל להלחיץ אותי האמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו