מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבהאוקסנה31/05/2011
שלום,
בני בן 8 חודש עוד כמה ימים והוא עדיין לא יושב.
הוא זוחל זחילת גחון וזחילה על 6, יד ורגל נגדית. הוא אפילו מחזיק במשהו ומתרומם על הברכיים ועומד ככה כמה דקות טובות.
אני יודעת שאסור לעודד ישיבה זה משהו שצריך לבוא לבד כי זה יכול להזיק לעמוד השידרה.
אני דיי לא יודעת מה אפשר לעשות, אולי בכל זאת יש תרגילים שניתן לבצע על מנת לעודד ישיבה??
אשמח מאוד לקבל טיפים בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה - תגובה
דבי גרוס דולב01/06/2011הי אוקסנה
מתי התחילה זחילת 6של בנך? זה תקין שתינוק מתחיל זלחול על 6 ורק לאחר זמן מה מגיעה ההתישבות. האם הוא מנסה להתישב ? מטה את הטוסיק לאחור?
ישנם תינוקות שמתקשים בהתישבות בשל זקיפה חזקה מידי בגב. הדבר גורם לקושי בכפיפת הגב לצורך ישיבה אך מזרז היעמדות טרם זמנה.
עני על שאלותי וננסה להבין במה מדובר.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישיבה המשך
אוקסנה02/06/2011שלום דבי,
תודה על התשובה.
בני התחיל לזחול על 6 לפני שבועיים פלוס מינוס, אולי אפילו שבוע וקצת, לא זוכרת במדויק.. אבל לא לפני הרבה זמן.
הוא מטה את הטוסיק לצד מידי פעם, לא משהו קבוע. שלשום שמתי לב שהוא אפילו התיישב בכוחות עצמו לכמה שניות בודדות ואז המשיך לזחול. ומאז שום דבר לא קרה.
כמו שציינתי בהודעה הראשונה שהוא כבר נעמד על הברכיים לפעמים זה בישיבה על הברכיים ולפעמים זה ממש עמידה על הברכיים תוך כדי שהוא אוחז במשהו.. אני לא רוצה שהוא ידלג על שלבי התפתחות כי עד עכשיו הכל היה בסדר, חוץ מהחלק של הישיבה וזה קצת מתחיל להלחיץ אותי האמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)