שאלה על הבת המקסימה שלי בת 10 חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על הבת המקסימה שלי בת 10 חודש
    היללי
    02/06/2011

שלום רב,

הבת הגדולה שלי כיום בת 3.5 הלכה רק בגין 1.7 , אף אחד מהרופאים או טיפת חלב היה מודאג מכך אבל הינה היום היא צריכה טיפול בהתפתחות הילד. שאננות לא מובילה אותנו כנראה לשום מקום.
    כיום אני אמא גם לתינוקת מקסימה בת 10 חודשים אשר מתהפכת לשני הצדדים ולפני כחודש החלה לזחול על הגחון, ומתיישבת מידי פעם . אך מה זה עמידה על 6 וסליחה על השאלה כי הבת הגדולה שלי אפילו לא זחלה על הגחון אלא רק על 4 .
    האם היא בשלב התפתחותי בסדר? מתי היא אמורה לזחול על 4 ולעמוד?

אודה על תשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה על הבת המקסימה שלי בת 10 חודש - תגובה

דבי גרוס דולב
    02/06/2011

הי היללי
    זה נכון שחשוב לתת את הדעת על התפתחות התינוק ושדילוג על שלבים או שיבוש בהם גורם לקשיים גם בשלבים מאוחרים יותר.
    ביתך הצעירה לא ממש נמצאת בעיכוב אבל כמעט. אנו מצפים לזחילת 6 עד גיל 10 חודשים. זחילת 6 היא מה שכולם קוראים זחילת 4, כמו שכל התינוקות זוחלים, כש6 נקודות נוגעות בקרקע בזמן הזחילה- ברכיים, כפות ידיים וכפות הרגליים.
    אם את מודאגת ואם ביתך לא מראה סימני התקדמות על 6 ולאור העובדה שלביתך הגדולה כן היו קשיים הרי שאולי כדאי בכל זאת לשקול אבחון.
    ושאלה- כיצד מגיעה ביתך לישיבה?
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו