זחילה בן 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה בן 9 חודשים
    שיר
    03/06/2011

שלום.
    בני בן ה- 9 חודשים יודע לעמוד בלול, לשבת לבד ולזחול...
    השאלה שלי היא בקשר לזחילה שלו.
    הוא זוחל מס' צעדים על 6 ואז "נוחת" על הפנים שלו. בגלל זה אני ממש מפחדת לשים אותו על הרצפה לזחול בחופשיות אלא רק על מזון הפעילות בסלון כשאני יושבת לידו. (והמזרון לא כזה גדול..).ניסיתי לשים שמיכת פוך צמוד למזון כדי שיהיה לו מרחב גדול יותר לזחילה והוא קיבל מכה בפנים ומאוד בכה..

אני ממש מיואשת ואני מרגישה שאני עוצרת את ההתפתחות שלו.
    איך לעזור לו וקדם אותו שיוכל לזחול לחופשיות על הרצפה ולא רק על המזרון?
    האם זה בעיה נפוצה שתינוקות "נוחתים על הפנים תוך כדי הזחילה( זה כאילו הוא אולי לוקח תנופה להמשיך.).

אשמח לקבל את המלצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה בן 9 חודשים

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    03/06/2011

שחכתי לציין שהוא זוחל מגיל 7 חודשים בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זחילה בן 9 חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    03/06/2011

הי שיר
    יש לי כמה שאלות לפני שאני עונה לך, כמה זמן זוחל בנך על 6? האם הוא מתיישב לבד? האם הושבתם אותו לפני שהתיישב לבד? כמה זמן הוא עומד כבר?

אשמח לקבל תשובות ולהמשיך בהתיחסותי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשל

שיר
    04/06/2011

שבוע טוב דבי,
    כאמור בני זוחל בערך כבר חודשיים.
    הבעיה שהוא זוחל מספר צעדים על שש ואז מפיל את עצמו עם הפנים על השטיח.
    הוא עומד כבר חודש ומתיישב לבד כבר חודש וחצי בערך.
    ממצב של עמידה בלול או במיטה הוא כבר למד לרדת לבד לישיבה (שבהתחלה היה עומד לבד ולא יודע לרדת).
    במצב זה אני לא יכולה להניח לו לזחול בחופשיות ואני מניחה שזה אולי עוצר אותו..

אשמח להקבל את המלצתך כיצד לפעול.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נוסף

שיר
    04/06/2011

לגבי שאלתך האם הושבנו אותו לפני שהתיישב לבד, אז ככה:
    בשטיח לא הושבנו אותו לבד, אבל כשהיינו מרימים אותו כשהיה יותר קטן בערך 4 חודשים ומעילה כשהו היה עלינו על הידיים או יושב עלינו הוא לא היה מוכן שנחזיק אותו בתנוחת ערסול אלא רק בישיבה כזה.. לא יודעת אם זה נחשב שהיינו מושיבים אותו כי הוא היה על הידיים..
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשל - תגובה

דבי גרוס דולב
    05/06/2011

הי שיר
    לאחר חודשיים של נסיונות התקדמות על 6 אנו כבר מצפים לזחילה רצופה ללא קשיים.
    ההשטתחות של הרצפה , הההיעמדות המוקדמת ואי הרצון להתעגל עלולים להצביע על זקיפת יתר בגב וחוסר תנועתיות בו. המלצתי היא לבדוק את הנושא על מנת למנוע קשיים בהתפתחות וכדי שלא יהיה דילוג על זחית 6.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו