חרדת זרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת זרים
    שרית
    04/06/2011

היי
    יש לי תינוק בן 8 וחצי חודשים אשר רק לפני חודש למד להתהפך, מאז הוא למד לזחול גחון לא סימטרי אך הוא מהיר, בנוסף לפני שבוע התחיל קצת להעמד על 6 אך לא לזוז, הוא קצת מתנדנד על 6 קדימה ואחורה, האם זה תקין?
    השאלה היותר חשובה, הופננו לפיזיותרפיה איתו והפיזיותרפיסטית אמרה שמבחינה מוטורית הוא בסדר אך היא מפחדת מעיכוב התפתחותי כי הוא לא מגן על עצמו עם הידיים כשמדמים לו נפילה והוא לא מושיט ידיים שייקחו אותו ואין לו בכלל פחד מזרים, אין לו בעיה שייקחו אותו ממני גם שהוא נסער, באיזה גיל הוא אמור להושיט ידיים? לציין שהוא ילד מאד חייכן שאוהב לצחוק ואין לו בעיה עם קשר עין,, היא מאד הלחיצה אותי ואמרה שרוצה להפנות לרופאה התפתחותית ולנוירולוג, האם אני באמת צריכה להלחץ או שהיא מגזימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת זרים

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

שרית
    04/06/2011

יש לו בעיה של שקד שלישי מוגדל וחוסם וכתוצאה מזה גם לקות שמיעה, האם זה יכול להשפיע על ההתפתחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת זרים - תגובה

אורנה עטאר
    04/06/2011

שרית שלום,
    נושא השקד שלישי ולקות השמיעה לא קשור למה שהפיזיוטרפיסטית ראתה. מדברייך אני מבינה שאין לו עדיין רפלקס בלימה, כלומר הוא לא בולם עם היד כשצריך. מאחר ואתם כבר בטיפול אצל פיזיוטרפיסטית אני לא הייתי נלחצת אך כן הייתי ממשיכה לעקוב ולטפל.
    בברכה,
    אורנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו