טלטול ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלטול ראש
    יעל
    18/06/2011

שלום
    חייבת יאוץ דחוף

בן שלי, בן 6.5 חודשים לאחרונה התחיל לטלטל ראש מצד לצד כאילו אומר "לא". הוא תמיד עושה את זה או בישיבה בעגלה, סלקל או קיסא אוכל. בדרך כלל הוא גם צוחק או מחייך בזמן שהוא עושה את זה. היום הוא התקשה להירדם ונישיתי להרדים אותו בידיים אז הוא טלטל את הראש ועם הידיים בכוח ניסה להתרחק ממני, שלא אנדנד אותו. אתמול ושילשום היה לו חום של 38.0 לפעמים הוא נוגע באוזניים ונדמא לי שהולכות לצאת לו השיניים, יש מלא ריר, מגרד בחזקה הת החניכיים. האם יכול להיות שהטילטול שייך לכאבי אוזניים או שיניים? למרות שלרוב הוא מחייך בזמן הטילטול? אני ממש מבולבלט... אני בטוח אבקר אצת הרופא אבל הוא בחופש עד יום חמישי ולא יודעת אם כבר מחר לרוץ לרופא אחר

רוצה לציין שהוא מתפתח רגיל לגילו. מתהפך גם מגב וגם מבטן, ממלמל כל מיני "מה" "נה" "בה" דה". מזהה את הקרובים, מחייך הרבה, צוחק בקול. מנסה לזחול, מעביר חפצים מיד ליד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלטול ראש

הוספת תגובה

• טלטול ראש - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/06/2011

הי יעל
    טלטול הראש אופייני ותקין לגיל זה כל הדבר אינו גורם לנזק ולא הופך להיות מקובע.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו