מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היום יום הולדת היום יום הולדת....אפרת עוזיאל29/06/2011
לשולה היקרה
רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך
שכל בוקר עם חיוך תתעוררי,
שלשמוח ולצחוק לא תשכחי,
בספר עתיק עם המון דפים
גילית סיפורים מאוד מרתקים
בין השורות היה סיפור אחד
שמסיבה מסויימת היה יותר מיוחד
הוא מספר שחלומות מיתגשמים.
הכל תלוי עד כמה באמת רוצים .
שלעולם לא תפסיקי לחלום.
שתגשימי את כל חלומותייך
ושתדעי רק ימים מאושרים
שהגשם יבכה בשבילך
והפרחים יפרחו למענך ........
באהבה ובהוקרה ענקית
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה שלנו, מזל טוב גם ממני
צנובר29/06/2011שיהיה לך מזל טוב, וכל האחולים וכל התודות שבעולם לא יספיקו כדי להביע את מה שאני מרגיש, וחב לך.
אז יום אחד בשנה תקבלי מאתנו ברכות ותודות בלי מבוכה ובלי הצטנעות. אני מאמין שאני מבטא פה דעתם של רבים וטובים כשאני מודה לך על הנכונות לעזור לכל אחד, בכל שאלה, בכל התלבטות ובכל קושי שצץ פה ושם, וכמובן על כל הפרגון עם כל הצלחה ושיתוף בשמחה.
אני מאושר שמצאתי את הפורום הזה ואותך באופן אישי, שעזרת לי גם ברגעים הקשים בתחילת הדרך (אבל מי זוכר...)
אנחנו כנראה כבר לא נפגש לפני הנסיעה שלי (בעוד 5 ימים) אבל אחגוג אתכם ב-7.7 גם את היומולדת הבא בתור, וגם את כל המאכלים שאני בוודאי אפסיד. (טוב אחגוג באופן וירטואלי, אבל גם זה משהו, לא?)
ושוב, שיהיה לך שולה, המון מזל טוב ותודה ענקית.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת שמח מאוד
סיגל29/06/2011שולה שתזכי להרבה אושר וצחוק,שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה.סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לשולה ליום ההולדת
חדוה29/06/2011מאחלת לך אושר בריאות ונחת. את היא הדוגמא ל"אנשים טובים באמצע הדרך" עוזרת מיעצת וקשובה לכל מי שבחר ללכת בדרך לחיים חדשים ובריאים יותר ולכל מי שזקוק לחיזוק או להכוונה . כל שתבקשי לו יהי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופ הופ טרלהטרלהלהלה
עופר29/06/2011מזל טוב !!!!!!!
מי יתן ויתגשמו כל משאלות ליבך.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה מומולדת שמייח
אורלי29/06/2011אמנם אנחנו עוד לא מכירות :)
אבל זה לא מפריע לאחל לך את היומולדת הנפלא ביותר עלי אדמות
שתהיה לך שנה מיוחדת
שתמשיכי להינות ממתן לאחרים ול"השמין" ממחמאותיהם
שכל יום ויום יהיה טוב יותר מקודמו וגם אם לא שהבא אחריו יהיה שכזה.
יום הולדת שמייח
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)