ירידה איטית במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ירידה איטית במשקל
    דנה החדשה
    02/07/2011

שלום לכולם,
    אני בת 28 ועשיתי ניתוח שרוול לפני שבועיים וחצי. מאז הניתוח ירדתי 7 וחצי קילו בערך וזה נראה לי ממש מעט יחסית למה שראיתי שירדו אנשים בכמה פורומים אליהם נכנסתי. חשוב לציין שיש לי עוד המון משקל להוריד (55 קילו בערך)
    בימים האחרונים התחלתי לחשוש שאני נתקעת ועצוב לחשוב שאת כל זה עברתי בשביל 7 קילו. יש גם מעין תחושה ששוב התחלתי "לזלזל" ולאכול שטויות...
    זה לא שאני באמת אוכלת שטויות, כי התפריט היומי שלי מסתכם ב-4 פתית ביום עליהם מורחת גבינה או אבוקדו. 3 כפות תפו"א או גזר מרוסקים עם 2 כפות עוף . כוס גדולה של מרק (נמס בכוס ולא צח) וביניהם שתייה (תרכיז דיאט).... וכמובן שיש הפסקות באמצע, כי לא הכל נכנס בבת אחת.
    בכל מקרה אולי זו המחשבה התמידית בראש על אוכל וכי אני בבית ? אולי זה כי הכמויות שאני מסוגלת לאכול, עולות מידי כמה ימים וזו תחושה של הנה אני חוזרת למה שאכלתי (הייתי אוכלת בין 2000-3000 קלוריות ביום, כך שגם פה זה לא קרוב למציאות).
    אני בדר"כ די רציונלית, אבל המחשבה על אוכל די משגעת אותי. האם זה טבעי? הפחד הזה שאני לא ארד עוד במשקל? מה עושים כדי להתגבר אליו ? ואיך לעזאזל לא חושבים על אוכל כל הזמן ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה איטית במשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי

להיולד מחדש
    02/07/2011

שני דברים שחשבתי שנכון לומר
    האחד שקצב הירידה תלוי בכל כך הרבה משתנים וכולם אישיים
    אין מה להשוות
    את צריכה לרדת 55 אני צריכה לרדת 80
    את 7 קילו שבועיים וחצי
    אני 9 קילו שבוע וחצי
    נו אז מה
    שמת לב לפער במשקל בינינו???

לגבי האוכל
    נראה שאת אוכלת לפי הנחיות
    האם את עושה התעמלות
    כמה את הולכת בשבוע?
    זה הכי קריטי לדעתי

לא להתייאש מה זה שבועיין וחצי לעומת דיווחים על הצלחת התהליך בפרספקטיבה של שנה
    אני ואת בכלל לא אמורות להביע דעה לגבי התהליך כי הוא רק בתחילת תחילתו של תחילית התהליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

דנה החדשה
    02/07/2011

היי,
    אני לא מתייאשת. זה יותר עניין של פחד או אולי ציפייה. אכלתי כ"כ הרבה לפני הניתוח שציפיתי לרדת יותר. החשש התחיל כשראיתי שבאופן יחסי לא ירדתי כ"כ הרבה ואני פוחדת שאם עכשיו קצב הירידה הוא איטי אז מה יהיה הלאה?... עוד לא התחלתי ללכת להליכות. אולי זה יכול להיות קשור? למרות שיחסית אני מאוד פעילה גם בבית. אני קמה מוקדם וכל היום בסידורים, ניקיונות וכו' ולפני הניתוח הייתי יושבת המון. כנראה שהפתרון האמיתי הוא באמת הליכות או כל ספורט אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאללה ללכת ולמדוד חצי שעה

להיולד מחדש
    03/07/2011

הסידורים שיהיו האקסטרה
    בהמשך שיהפכו כדרך חיים ולא משהו להעיד עליהם

והמוטו שלי הוא כי לפחד מקום חשוב בחיים העיקר שלא ישתק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה החדשה את בסדר גמור

רותי
    02/07/2011

אני קוראת איך "הם" יורדים ויורדים ואח"כ בוכים שעלו 100 גרם....
    מצטערת- אני לא כמוהם- קצב הירידה שלי אטי מאד ,אבל לעומת זאת שיניתי לחלוטין את המראה שלי- ירדתי המון בהיקפים בזרועות הידיים ובפנים ואני מרגישה אדם חדש...
    לפעמים גם אני נתפסת למצב רוח כמו שלך ואז אני מסתכלת במראה ,מחייכת וממשיכה הלאה- זה לא סיפור ליום -זה סיפור לכל החיים!
    את לא בתחרות - --
    המשיכי להתמיד
    והעיקר- לחייך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רותי

דנה החדשה
    02/07/2011

המון תודה. אני אשמור על החיוך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלו,,, דנה.... להרגיע ומייד...

דניאל
    02/07/2011

דנה

את יורדת בקצב של קילו ביום.... נראה לך מעט??!!!

עברת ניתוח מציל חיים, אבל שום דבר לא עובד בזבנג וגמרנו...
    את לומדת להכיר את הגוף שלך מחדש, צריך להתרגל ל"כלי" החדש.
    הגוף נכנס ל"סטרס" , ולוקח זמן להוציא אותו מזה.
    את נמצאת בתקופה שהתפריט שלך לא מגוון, ולכן את מוצאת את עצמך, מתעסקת באוכל יותר ממה שצריך, זה יעבור לך בקרוב, תוך שבועיים תוכלי לאכול כמעט הכל, ואז תחזור לך שגרת החיים, ותאכלי מהכל ובכמויות הרבה יותר קטנות, כי זה מה שאת וגופך, מתרגלים לעשות.

עזבי את המשקל, הוא יירד, אבל בלי קשר את תרגישי ירידה בהיקפים, בבגדים, תקבלי מחמאות מכל עבר.
    אל תהפכי אובססיבית , תהני מהתהליך,
    והעצה הכי טובה: "תקשיבי לגוף שלך - הוא יודע הכי טוב...

ספורט זה חשוב, אבל לא הכי חשוב, זה יעזור לך בחיטוב הגוף ובקצב חילוף החומרים, אבל הירידה במשקל נובעת בסופו של עניין במה שנכנס לפה.

אני לא מהמפקידים, אני לא כל כך מתאמן, אבל הורדתי כבר את כל מה שהייתי צריך להוריד. אני שוקל 80 ק"ג, וכולם אומרים לי שאם אמשיך לרדת, אתחיל להיראות לא טוב - והם צודקים. את הניתוח עברתי בנובמבר. הזמן יעבור לך מהר, ותקבלי גוף חדש, אם תמנפי את מה שקיבלת, חייך ישתנו - והם הופכים ליפים יותר.

אז סבלנות, לחייך, ותראי שבכל יקרה לך - ומהר.

דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו