אני מקנא בכם ......

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני מקנא בכם ......
    רותי
    03/07/2011

היי לכולם אני ממש שמחה לקרוא על קצב הירידה שלכם וזה ממש כף לקרוא אז ככה יש לי תור ב-20.7.11 אצל דר אנדריי קידר לפני ניתוח אגב זה תור רביעי במהלך השלוש שנים האלה שלא הלכתי ולמה כי אני מפחדת ניתוח הצרת קיבה אני רועדת מפחד אני מפחדת להרגיש את הסיכות מפחדת שיכאב לי מפחדת שזה יסתבך אנא עיזרו לי אני לא יודעת מה להחליט אגב אני שוקלת 116 והגובה שלי הוא 1.70 אני לא רוצה טבעת כי ראיתי אנשים עם טבעת זה ממש דוחה הם מקיאים כל מה שהם אוכלים .אז בבקשה כיתבו לי איך מרגישים אחרי הניתוח וכמה זמן נעשה הניתוח
    תודה רותי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מקנא בכם ......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותי מכיוון שאני "רותי" בחרי שם אחר

רותי
    03/07/2011

כשאת כותבת לפורום .
    תודה!!!!
    מציעה לך להתקשר לשולה מנהלת הפורום ולהודיע לה שאת רוצה להגיע ב-7.7.11 למפגש שלנו.
    אני עשית עך והגעתי למפגש הקודם שנערך בסוף פברואר -שם פגשתי כאלו שהיו כמוני= לפני , ורבים שעברו ניתוח שרוול במועדים שונים= וותיקים וחדשים.
    חזרתי הביתה וקבלתי החלטה - וב-12.4.11 נותחתי.
    בואי ,כי מפגש פנים אל פנים יהיה יעיל יותר מכל תשובה שתקבלי בפורום.
    עצה נוספת - קראי את כל השאלות הנפוצות בפורום + דפדפי בעמודים קודמים ןתמצאי מענה לשאלותיך .
    להתראות!
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו