מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש לי בעיה - בבקשה עצות ועזראאמא03/07/2011
שלום,
אני אמא לבן בוגר (30) שסובל מגיל מאוד צעיר ממשקל עודף. למרות ההכחשות שלו, זה תמיד הפריע לו בחיים, אבל עד לפני מספר חודשים הוא עבד, גר בדירה שכורה בת"א, והיו לו חיי חברה סבירים. עכשיו הוא הפסיק לעבוד, מאוד נסגר בעצמו אני מאוד מודאגת. ניסיתי להעלות את נושא קיצור קיבה, אבל הוא לא מוכן לשמוע.
אני לא מוכנה לוותר לו ולא מוכנה לוותר עליו!!! מאוד היתי רוצה שיגיע לאיזשהוא מפגש שיראה אנשים שסובלים מאותה בעיה, ויבין שיש מה לעשות. האם יש למישהוא עצה או רעיון? הוא בחור פיקח, בעל יכולות גבוהות מאוד, ואני בטוחה שאם רק יפגש אם מישהוא שיצליח לשכנע אותו, יפתחו בפניו חיים חדשים ואפשרויות בילתי מוגבלות.
אשמח לשמוע כל רעיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה - בבקשה עצות ועזרא - תגובה
שולה זק03/07/2011תעשי מסיבת הפתעה לבן שלך, תזמיני אותנו, כולנו נבוא - ואין סיכוי שלא שישתכנע לרוץ לעשות ניתוח.
ועכשעו לפן הרציני.
כפי שאמרת הבן שלך הוא "ילד גדול".הוא צריך לשתף פעולה ולרצות בכלל ללמוד את הנושא מבלי להתחייב לכלום.
את יודעת להגיד לנו מה הגובה שלו ומה המשקל שלו על מנת לחשב את ה- BMI שלו, אם הוא בכלל עומד בקריטריונים לניתוח.
האם הוא ניסה דיאטנית ופעילות גופנית?
חשבת לגשת לרופא המטפל שלו, ולשתף אותו בדאגתך למצב בנך עקב ההשמנה? לרופא המשפחה יכולה להיות השפעה עליו, להסביר את הסכנות בהשמנה והמחלות שגורמות לנזק בלתי הפיך.
יש לנו מפגש של הפורום ב- 7.7 ואתם מוזמנים להגיע.
אנו נשמח לעזור בכל דרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה.....
אמא04/07/2011הי שולה,
תודה על התיחסותך. בני בעודף משקל רציני ביותר!!! גובה כ 170 ולדעתי שוקל לפחות 130 ק"ג. הבעיה היא שהוא כל כך מודע לבעיות הרפואיות שאין מצב לחדש לו משהוא. הוא עבר דיאטות בקבוצות, וספורט ודיאטן צמוד אישי - ובכל פעם הרים ידים די מהר. אני יודעת שהוא ילד גדול, ולכן לא התערבתי עד עכשיו אלא רק תמכתי ויעצתי במידת האפשר (מיכוון שהוא לא מאפשר יותר מידי...) אבל הוא נמצא כרגע בנקודת שפל כל כך נמוכה שזה מפחיד אותי. גם אני סובלת מעודף משקל רציני, ובעיות רפואיות רבות (סכרת, צינטור, כולסטרול...)והחלטתי לעבור קיצור קיבה.כך הגעתי לפורום. אני עכשיו מתחילה בדיקות. מאוד ניסיתי לגרור אותו ביחד, אבל הוא מסרב.
אשמח להגיע למשפגש ב 7.7 אנא שלחי לי פרטים איפה ובאיזו שעה.
שוב, ממש תודה על האוזן הקשבת. אני יודעת שזה צריך לבוא ממנו אבל כמו שכבר אמרתי - יש לי הרגשה לא טובה בקשר למצב שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא היקרה
רוזי04/07/2011צעדך נבונים מאוד גם אני נותחתי בעקבות סכרת והיום אחרי 30 קילו ברחה ממני הסכרת אני אחרי שנה וחצי ואשמח לעזור בפייס בוק רוזי זבטאני 0503337236 נשמח לפגוש אותכם ב7 7 באהבההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה אזור אתם גרים?
יושי04/07/2011אולי משהוא מכאן גר באותו איזור ויוכל לפגוש אותו "במקרה"......
אני יכולה לספר לך על משהיא שגרה לידי וכשהיא ראתה אותי ביום שחזרתי מבית חולים ודיברנו ארוכות , היא החליטה שזהו- היא מתנתחת, והנה- היום היא ממתינה לניתוח...
זה יכול לעזור.... למרות שהניתוח לבד לא קסם... צריך מלאאאאאא רצון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אמא04/07/2011הבן שלי גר בתל אביב בפלורנטין. הרעיון שלך כל כך מוצא חן בעיני - אני בטוחה שאם מישהוא חיצוני (ולא אמא) יפנה אליו הוא יהיה פתוח לרעיון - לפחות להגיע למפגש. אם יש מישהוא או מישהיא שמוכן ויכול - אשמח לתת פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהוא פה גר באזור פלורנטין?
יושי04/07/2011ומוכן לתת מעצמו 10 דקות למטרה נעלה................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימו'ש
עפרה04/07/2011לא גרה בפלורנטין ... אבל, מה זה פ"ת-תל אביב....
בפייס ofra buhadana
4 חודשים לאחר ניתוח עם 30 ק"ג פחות ... ואגב, הייתי עם התחלה של סכרת לפני הניתוח... :)
הסיפור של הדיאטות והיאוש ואפילו הקואוצ'ר האישי לא עזרו לי.. כך שאני מזדהה מאוד עם הבן שלך...
בהצלחה בכל דרך... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא היקרה
אפרת עוזיאל04/07/2011אין כמו אמא בעולם מה לא נעשה למען ילדינו?
אני שמונה חודשים אחרי ניתוח עם ירידה של 47 קג .
אני מפ"ת ובכל רגע מוכנה לדבר עם בנך .
הפייס שלי אפרת עוזיאל והנייד: 054-9107552 שיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אמא04/07/2011תודה. תודה לנכונות ולרצון הטוב של כולם. קיבלתי אומץ לדבר אם הבן ולנסות לשכנע אותו. באמת אתם מתוקים. טוב, זה ידוע שמי שאוהב לאכול אוהב אנשים וחברה ותמיד מוכן לעזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יקרה
רוזי06/07/2011אני נימצאת ביפו רוזי זבטאני פון0503337236 אשמח לשוחח גם כתבה על הניתוח שלפני בגוגל רוזי זבטאני באהבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אמא של בחור מפלורנטין...
לילך.פ06/07/2011קראתי את כל השרשור ויש לי רעיון תני לי את הטלפון שלו או את הפייבוק שלו ואני כבר אדאג לכל... בדרך עקיפין כמובן...
שמי לילך והמפגש אצלי בבית ביום חמישי הקרוב.... באהבה לילך 052-4475100* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא של הבחור מפלורנטין - לילך
אמא07/07/2011אשמח מאוד. ממש יפה מצידך . אנא תני לי מייל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ממש מתפקדת מול המייל
לילך.פ07/07/2011צלצלי ונדבר... אל תדאגי אני יודעת להשיג כל מה שאני רוצה נמצא כבר את הדרך להתקל בו במקרה... ולפתח שיחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)