הי, אני קרן זוכת לרדת בגדול עונה 4

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הי, אני קרן זוכת לרדת בגדול עונה 4
    קרן גלסנר
    04/07/2011

מחשבות לפני הבחירה לעבור ניתוח:
    זה לא פשוט לעבור תהליך כמו שאני עברתי ואני לא מדברת על שעות ארוכות של אימונים או יצירת תפריט נכון ומתאים כל יום...אני מדברת על התהליך הנפשי שעברתי...התחלתי את התהליך כשאני מרגישה כישלון - לא מצליחה לעמוד במשימה היחידה בה אני באמת רוה וזה הירידה במשקל - להראות כמו כולם...במהלך הירידה חזר לי לאט לאט הביטחון ותחושת המסוגלות...אך לקראת סופ התהליך - הפתעה לרעה - יש שלב בו הגוף במקום להראות יותר טוב מתחיל להראות יותר גרוע - במקום לחשוף את השרירים שעבדתי עליהם כל כך קשה - ירידת שכבות השומן מותירה את העור לא מתוח ואינו נראה טוב כמו שקיוויתי, ואז הביטחון העצמי שגם ככה הוא רעוע שב ומתנדף לו. אתה רוצה ללבוש בגדים בגודל מתאים אך זה פשוט לא נראה טוב... זה מיאש ... אחרי כל העבודה הקשה ואני לא מרוצה מההשגים, אז נכון שמבחינה בריאותית השתפרתי מאד אבל מה בדבר ההרגשה ??? זה לא פחות חשוב בעיני ! הרי רוב ההשמנה שלי נבעה ממצב נפשי מלכתחילה. חובה לטפל בזה . זה לא מותרות - זה הכרח! ואיך מטפלים? ניתוח. הדרך היחידה להגיע לתוצאות לדעתי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן את מוזמנת למפגש שלנו 7.7.11

רותי
    04/07/2011

נשמח להפגש אתך- הכוונה היא לאלה שלפני והרבים שאחרי ניתוח השרוול.

את מוזמנת להתקשר לשולה!
    מעריצה אותך
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה-לא הבנתי !

מקס ברנר
    04/07/2011

את רוצה להגיד שהשמנת חזרה או שאת מתעניינת בניתוח קוסמטי להסרת עודפי עור?לא ראיתי מעולם את הסדרה,ואין לי מושג מה עבר עלייך במהלכה או לאחר מכן.אם ניתוחים פלסטיים הם תחום העניין החדש שלך-אצלנו זה בד"כ קורה שנתיים אחרי ניתוח ההרזיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורום לא נכון...

עפרה
    05/07/2011

היא לא השמינה היא נראית מדהים מתמיד... היא בפורום הלא נכון
    קרן... פורום פלסטיקה לא פה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרן,

דלית
    05/07/2011

קודם כל - ראיתי את התכנית ומאד רציתי שתזכי כי היית ממש חמודה ומקסימה.
    לענייננו - אין לי ספק שכדאי ללכת על הניתוח ולא לרזות בבת אחת כל כך הרבה מה שכן שהסיכוי רב להעלות אח"כ הכל בחזרה... אני מקווה שאת לא תעלי חזרה אבל אם כן - ניתוח. לא כזה מסובך ולא כזה נורא וזה לכל החיים בלי משחקים ( רק לא טבעת. מעקף או שרוול - אני עשיתי מעקף ). שיהיה לך בהצלחה ותעשי ניתוח פלסטי לכל עודפי העור - תרגישי הרבה יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    05/07/2011

שלום קרן,
    אני מצדיעה לך .....על ההישג הנפלא שלך....על ההתמודדות ועל ההתפקחות.
    אני שמחה לראות שהגעת לפורום שלנו.
    אודה לך באם תיצרי עימי קשר טלפוני.
    תודה והמשך יום נעים
    שולה
    050-6233250

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה אורחת....

לילך.פ
    05/07/2011

בתור פריקית של תוכנית לרדת בגדול (לא פספסתי אף עונה ופרק) מאוד שמחתי שנכנסת לפורום שלנו... אשמח שתגיעי למפגש ביום חמישי הקרוב שיהיה בבית שלי ...
    אין ספק שאחרי שיורדים במשקל בדיאטה או בניתוח יש במה לטפל.... וזה לא הסוף... במיוחד אם יורדים כמויות במשקל... אני אחרי ניתוח אחד ולפני השני שיהיה במועד כלשהו בהמשך... נשמח לארח אותך אם תרצי תצלצלי ...
    052-4475100 לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו