מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עד כמה אתם נצמדים לתפריטשל הדיאטניתג'ני04/07/2011
חודשיים (+-) אחרי השרוול אוכלת קצת קצת מהכל ו(כמובן יש את הדברים הרגילים שעושים לי יציקת בטון בקיבה אז אני נעמנעת מהם.).
16.5 קג פחות
קיבלתי תפריט מהדיאטנית אבל אני לא ממש עומדת פה....
אני חושבת שאני אוכלת טוב ודי שומרת על הכללים..חוץ מחריגה פה ושם...
אוכלת פירות וירקות... לא מנשנשת מתוקים/חטיפים חוץ מחריגה פה ושם...
אבל גם לא ממש חיה על פי הכתוב בדף.... ואני דואגת שזה ישפיע אח"כ כשמגיע השלב בו המשקל עלול לעלות....
אשמח לשמוע מהחויות שלכם
תודה על זמנכם!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ג'ני
יושי05/07/2011גם אני בערך חודשיים אחרי ואין לי תפריט מדוייק... יש לי רשימה של מה מותר ומה אסור (מעט מאוד אסור...) והנחיות: כל 3 שעות, לא שתיה ואוכל ביחד, לשים לב מה עושה טוב ומה לא, ועוד כל מיני דברים שכולנו מכירים...
אני לא "חוטאת" במתוקים ולעומת זאת גם לא הולכת ממש לפי הכללים- לא יכולה לאכול כל 3 שעות... לא מתאפשר לי - אז אוכלת כל כמה שרעבה (שזה בערך 4 שעות...)
בינתיים ירדתי 15- ועוד היד נטויה.................
נראה לי שאת בכוון הנכון- עושה רושם כזה,,,, את יכולה להפנות שאלה להילה אם יש לך תהיות לגבי החריגה מהתפריט..
מה עם מחמאות? כבר רואים? גם כאלה שלא יודעים שעברת ניתוח?
תצליחי!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשפי הזיופים- תגובה
שולה זק05/07/2011כולנו מזייפים, מרמים, גונבים, מורחים...בסופו של דבר לא את התפריט ולא את הדיאטנית אלא רק את עצמנו.
התפריט אינו "חוק ברזל" הוא בגדר המלצה ורצוי לא לזייף הרבה, אחרת חוטאים למטרה. לא יורדים במשקל או שיורדים ומפתחים חוסרים של ויטמינים ומינרלים.
אז אם כבר לקחת אחריות על עתידך...חשבי גם על התפריט ומה את מכניסה לפה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית מאמינה בספורט
להיולד מחדש05/07/2011אם את מזייפת באוכל לפחות תתמידי בספורט ובעתות הזיופים תתאמצי ותוציאי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על כל התגובות!!!!!
ג'ני06/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)