מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש לי שאלהאורטל06/07/2011
אני עוד מעט מתחילה את דיאטת הפחמימות רציתי לדעת מותר לי לישתות בזמן הדיאטה אלכוהול ואם אני יכולה לאכול בשר כמה שאני רוצה אם אני זוכרת טוב שהייתי אצל הדיאטנית של רמבם היא אמרה שאני יכולה הכל חוץ מפחמימות אבל זה היה מזמן ואני לא בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עושה עכשיו את הדיאטה הזו
שוש06/07/2011נעמה כפרי , הדיאטנית של אסותא שלחה לי ממה להמנע: פיתות, מאפים, דגנים, אורז, תירס, תפו"א , פסטה קוואקר, ביגלה וכ"ו .
פירות ומיצי פירות, מטוגן, חטיפים, ממתקים.
לאכול: ירקות+ כף שמן, מעדן דיאט, פסטרמה דל, ביצה קשה, חצי קופסאת טונה,
מנה בשרית אחת ליום: עוף ללא עור או הודו או דג או בקר רזה בכמות של 250 גרם.
לשתות 10 כוסות תה או מים או סודה או משקאות דיאט.
מקווה שעזרתי
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תסבלו יותר מדי
לילך.פ06/07/2011אם מתחשק לכם "להפרד" ממאכלים ל 3 חודשים הקרובים תעשו את זה... אני אישית לא ממש הצלחתי להחזיק מעמד בדיאטה המעצבנת הזאת...אבל אוטוטו אתם אחרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות אסור???
ציפיטפוט06/07/2011אופסי, זה נורא אם אני אוכלת פירות (כמעט 2 ביום)
זה מרגיע את הרעב והרצון לאכול לחחחם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות
שוש07/07/2011בפירות יש המון סוכר , לכן אסור.
אני יודעת דבר אחד, המנתח אמר לי בפה מלא שהדיאטה הזו מקטינה סיבוכים במהלך הניתוח .
אז למה לא להצמד לזה , זה טוב בשבילנו.לא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבונים - תגובה
שולה זק06/07/2011בשר זה חלבונים ואת יכולה לאכול כמה שאת רוצה. כמובן לא להפריז.
רצוי להימנע מאלכוהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
אורטל06/07/2011אני יודעת שרצוי להימנע השאלה אם זה לא ממש מזיק למה אני אוהבת לישתות ואחרי הניתוח אני יודעת שאסור לי אני לא מדברת על לשתות כל יום אבל פעם בשבוע השאלה אם זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
שולה זק06/07/2011פעם בשבוע...יללה "תתפרעי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
שוש07/07/2011שולה אז למה נעמה מגבילה?
ובפוריה בשבוע האחרון מגבילים עוד יותר , רק טחון, ורק דברים מאוד מסויימים אפילו ירקות טריים לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש - תגובה
שולה זק07/07/2011את מדברת לפני ניתוח??? טחון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
שוש07/07/2011אני אשלח לך את הדף ששלח לי הרופא דר' גרון ותראי מה כתוב שם.
השבוע הראשון זה בדיוק כמו מה ששלחה נעמה כפרי והשבוע השני זה נורא!
אני היום נפגשת עם נעמה ונשמע ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תפריט
אורטל07/07/2011ולא כתוב שום דבר על טחון או משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
שוש07/07/2011אני לא יכולה לצרף לך את התפריט פה אחרת הייתי עושה את זה.
שלחתי לשולה במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש
אורטל07/07/2011אולי לכל אחד מתאימים תפריט שמתאים לו יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
שוש07/07/2011שולה פרסמה כרגע את הדיאטה שקבלתי מדר' גירון וזה לו מותאם בשבלי זה כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - שלחתי לך מייל
שוש07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)