מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עברתי את זהמירית07/07/2011
עברתי את זה זהו אני אחרי ואני שייכת למשפחתכם
היה לי קשה עברתי יומיים של סיוט אבל היום יומיים אחרי אני כותבת לכם ממיטת ביה"ח יושבת אומנם על הכורסא ולא מאמינה שעברתי את התהליך הזה
לוגמת כפית תה מכוסית הקטנה אומנם יש כאבים באזור החזה והניתוח קשה במיוחד שצריך להשתעל נתנו לי מכשיר לנשוף בו עם כדורים ירוקים
אבל שמחה ולא מאמינה שעשיתי זאת
בהצלחה לכולם
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית שלנו
רוזי07/07/2011היקרה ברוכה הבאה למשפחת השאראול צעד נבון ובטוח ואני שמחה שאת כבר על כורסא לשתות לאט והתוצאות יהיו בהמשך אנחנו פה תתמיד כול שאלה שתיהיה וחחבל שהיום את לא יכולה להגיע נבין זאות עידוכנים בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק
אורלי07/07/2011כל הכבוד על האומץ ועל ההחלטה לעשות את המהלך.
אני יכולה להגיד שאני ביומיים הראשונים התעופפתי לי על ענן בגלל כל המורפיום שנתנו לי.. ואחרי זה הדברים נהיו קלים יותר..
תלכי הרבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להשתדל לשבת כמה שפחות.. אפילו שעייפים וקשה ללכת.
לגבי האוכל והשתיה.. זה יבוא...
מנסיוני בן החודש.. מיום ליום זה משתנה.. פתאום אפשר לאכול עוד ביס פתאום השלוק גדול יותר מבקבוק המים..
יום נפלא
אורלי
וכמובן לא להפסיק לחייך כי בחרת בחיים ובדרך נפלאה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסימה
מירית08/07/2011היום 3 ימים אחרי מרגישה הרבה הרבה יותר טוב
זהו איך אומרים כאן חיים חדשים הרגלים חדשים וכמובן חברים חדשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)