מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברים יקרים חדשים וותיקים ושולתינו.אורנה07/07/2011
נכון הרבה הרבה זמן שלא הייתי כאן מסיבות ששמורות עימי , נבצר ממני להגיע למפגש
לצערי הרב בגלל אירוע מישפחתי ואני מתה מקנאה שלא אוכל לראות את כל ידידי היקרים
לכל החברים בפורום - מה שתקבלו מהפגש זה תמיכה כוח , עידוד ,מוטיבציה ואהבה לכל אורך הדרך , דרך שבחרנו לחיים חדשים ובריאים.
אני מנותחת שרוול מחודש נובמבר 2010 התחלתי מ- BMI 52 והיום אני ב- BMI 31
מרגישה מעולה!!!!!!!!!!!!!! אוכלת הכל ומכל עד כמה שאפשר לפעמים זוללת גם דברים
שאסורים אבל תמיד תמיד על המשמר אני מאד שמחה שעברתי את הניתוח ומאחלת לכולם בהצלחה תיהנו מהמפגש תשאבו כוחות והכי חשוב זה לא לפחד כלל.
נשיקות לכל חבריי הוותיקים וכמובן גם לחדשים..................
נשיקות וחיבוקים לביאונת...............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה אני מצפה לתמונה משולתינו
לילך.פ07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה בעוד שעה בדרך- תגובה
שולה זק07/07/2011אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
אוייייייייייייייייייייייי
גוועאלט!!!!!!!!!!!!!!!
אני מתרגשת נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)