מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני לא מבינה איך זה יכול להיות!ציפיטפוט07/07/2011
התחלתי את דיאטת הפחמימות כבר כמעט שבועיים!
בשבוע הראשון ירדתי 4 קילו! ופתאום היום ראיתי עלייה של קילו - איך זה יכול להיות
בהתחשב בכך שאני כל היום חיה על ירקות / עוף / פסטרמה / גבינות / מעדני דיאט
מידי פעם אני לוקחת לי שלוק קטן (כמו שהילדים אוכלים שבא במארזים) - או איזה קוביה קטנה של שוקולד - אבל יכול להיות שמזה עליתי - הרי הורדתי את כל הפסטה והלחמים והבצקים!!!???
(אוףףףףףףףףףףףף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה שלי לא עשתה את הדיאטה בכלל
אריאלה07/07/2011היא דווקא העדיפה לאכול לפני שלא תוכל לאכול כלום...
והניתוח שלה עבר מעולה בלי סיבוכים.
היא לא רוצה לשקול את עצמה ואני מסכים איתה.
היא גם לא שקלה את עצמה לפני הניתוח.
מכל אלה שאני מכיר שעשו ניתוח מעקף קיבה או שרוול הרוב לא עשו את הדיאטה לפני הניתוח.
בקשר לשאלה שלך:
זה לא קשור לכמה אכלת. המשקל תמיד עולה-יורד קילו בבדיקה יום יומית.
השאלה היא כמה הוא משתנה לאורך זמן.
גם לי כאדם די רזה זה קורה הרבה שאני עולה במשקל דווקא אחרי יום שלא אכלתי כמעט כלום וגם הלכתי 12 ק"מ ברגל בעוד שיש את הימים שאני דווקא יורד בקילו+ אחרי שגם לא זזתי בכלל וגם אכלתי מלא דברים שמנים והרבה שוקולדים.
חוץ מזה המשקל הביתי תמיד מזייף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)