מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ברוכה הבאה לי...רונית09/07/2011
שלום לכולם,
אתמול זכיתי להכיר אנשים מקסימים, מפרגנים ותומכים שלא פוגשים כל יום.
עד היום קראתי כאן את כל הסיפורים, ומשום מה לא העזתי עדיין לכתוב.
היום החלטתי שאני רשמית מצטרפת למשפחה התומכת והמפרגנת הזו.
כמו שסיפרתי לחלקכם אתמול, אני בעוד חודשיים (בדיוק, כי זה יהיה ב"ה ב- 8/9..) הולכת לעבור את הניתוח (שרוול) אצל פייגין.
חייבת לציין שאם לא אחותי (רחלי שגם כמובן הייתה אתמול במפגש), העידוד, הדחיפה והתמיכה שלה (בייחוד ובגלל שהיא אחרי זה) לא בטוחה שהיה לי האומץ. (ורחלי - אם את קוראת את זה אז: חולה עליך, ות-ו-ד-ה!)
אני עדיין לא מעכלת.. האמת, די פועלת על אוטומט..
לא מתביישת להגיד שאני מתה מפחד מהניתוח, מהכאבים אחרי, מה יקרה אם אני אצטרך להקיא (הקאות זה הדבר הכי מפחיד בעולם אצלי... פוביה מטורפת...) אבל עם כל זה יש גם את תחושת ההתרגשות של התוצאות שיבואו בהמשך...
אתמול ראיתי את התמונות שהיו תלויות על החלון - של ה"לפני", ואת האנשים בלייב, של ה"אחרי", וזה הכי מעודד בעולם. שאפו ענק לכל אחד ואחד מכם!
לילך כתבה כאן שבעוד שנה היא תארגן מפגש נוסף. מיד חשבתי על איך אני אראה (מקווה שאכן יהיה כמו בדימיון) כשאפגוש את כולם שוב בשנה הבאה..(:
אז אני בטוחה שעוד ניפגש כאן בפורום רבות- עד המועד של הניתוח שלי, ובטוח שגם אחרי.. (בטח עוד יהיו לי מלא שאלות..)
ובנתיים, תודה ללילך על האירוח אתמול, את מקסימה!
לשולה - הרוח החיה בכל העסק הזה. אין עליך ולא יהיה!
ולכל אלה שיצא לי להכיר ולדבר איתם אתמול - אני בטוחה שעוד ניפגש ונתראה. שיהיה לכם עוד המון בהצלחה. כולכם בדרך הנכונה, זה בטוח.
לילה טוב ושבת קסומה,
רונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית ורחלי... - תגובה
שולה זק09/07/2011בוקר טוב,
צחקתי כשקראתי את דברייך רונית. מזכיר לי את המבצעים "חבר מביא חבר". במיוחד צחקתי כשנזכרתי בדרך ה"ההתחברות" שלי עם אחותך רחלי....איך זה רץ, התגלגל ולאן שזה הוביל. אני מאלו שמאמינה שכלום לא "ביד המקרה".
אז הנה אנחנו כאן ותמיד נשמח לעודד ולענות על כל העולה כאן ובמיוחד לחבק אחרי ה- 8/9
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל זה מלמעלה...
רונית09/07/2011אכן שולה, כנראה משמיים רחלי הייתה צריכה לדבר איתך, לעשות "אחורה פנה" וההמשך ידוע...
תודה לך על הכל (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)