מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה עושים??אורית09/07/2011
נכנסתי לפורום ממש במקרה כי אני חוקרת את נושא הניתוח שרוול כבר תקופה די גדולה.
אני נמצאת בקופת חולים כללית ורופאת המשפחה שלי כבר כמעט חודשיים אומרת לי שהניתוח נמצא בתקופת "הקפאה"- שלא עושים כלום בשל מקרה מיתה שהיו בבית חולים רמב"ם. אם אני רוצה לעשות את הניתוח רק באופן פרטי שהמושלם יממן את רובו ואני אצטרך לשלם רק השתתפות עצמית. רק כשביררתי מחיר ההשתתפות העצמית הוא מינימום 9500 ש"ח...
אולי ביטוח בריאות שיש לי של כלל יוכל לממן אבל זה בכלל לא בטוח...
אני לא יודעת מה לעשות אני רק יודעת שאני זקוקה לניתוח הזה...
זה גדול עליי
מה אני עושה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך מושלם פלטיניום או ביטוח אחר?
רותי09/07/2011את כל הפרטים הרלבנטיים כדאי שתמסרי לשולה מנהלת הפורום- לחתי על אחת מתשובותיה ותמצאי את מספר הטלפון שלה.
טלפני מחר והיא תדע לענות ולהדריך.
בברכת גרך צלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי בדחיפות- תגובה
שולה זק09/07/2011הסירי דאגה מליבך. את תקבלי התחייבות ולא תצטרכי לשלם.
אני מבינה אורית שאת שייכת לכללית במחוז חיפה וגליל מערבי.
תתקשרי אלי בדחיפות ואתן לך את הפתרון.
שולה
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשיבא ואסותא עושים את הניתוח כרגיל
אריאלה09/07/2011אלה אם יש שביתת רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל הארץ מנתחים כרגיל - תגובה
שולה זק09/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)