מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איסוף שתן- שאלהגלשיש10/07/2011
היום בצהריים עשיתי צילום ושט קיבה תריסריון,(כן, עם הגיר המגעיל והמיטה הנשכבת- מי אמר שלנו ההורים אין לונה פארק בחופש הגדול?).
מחר בבוקר אמורה להתחיל איסוף שתן ל- 24 שעות (בדיקת רמות קורטיזול וקריאטינין). האם "ספיחי" החומר הגירי (במידה ולא יצא עד עכשיו) יכולים להשפיע על תוצאות בדיקת האיסוף? או על תוצאות בדיקות הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שידוע לי לא - תגובה
שולה זק10/07/2011אין לזה השפעה על מה שהוקים באיסוף שתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיסוף שתן- לשולה
גלשיש10/07/2011שולה- תודה על התגובה המהירה!
אני עוקבת אחרי הפורום מזה זמן מה, בעזרתכם אזרתי אומץ, הגעתי להחלטה והתחלתי בתהליכים לקראת שרוול. מה שהכי מצחיק הוא שבהרצאה אצל הכירורג, קיבלנו את החוברת שפירטה שיטות ניתוח, בה את מופיעה על השער- והרבצתי כזה חיוך, כאילו אני פוגשת ידידה ותיקה משכבר הימים!
תראי מה זה- אנחנו חברות בנפש ואני בכלל לא מכירה אותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגלגלת מצחוק- תגובה
שולה זק10/07/2011וכל זה בגלל פיפי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז במפגש הבא תבואי להיות איתנו ותכירי את כולםםםםםםםםםםםםם. רבים כמוך התחילו בעידוד האנשים הנפלאים כאן והיום אנחנו כולם כמו משפחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני קבלתי חוברת כזו
תמר12/07/2011יש בתוכה סיפורים אישיים . דרך אגב הייתה כתבה ב7 ימים השבוע על אנשים שביצעו את הניתוח.
שולה את מככבת בחוברת שקבלתי . איזה כיף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיסוף שתן- שאלה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/07/2011שלום לך
אין קשר בין הגיל המגעיל שבלעת לבין בדיקות הדם או השתן. החומר הלבן אינו נספג במעי ומופרש החוצה
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מחג'נה !
גלשיש10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)