מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
תגובה מרגיעה נחוצה פה
אפרת12/07/2011לרגע לא אמרתי שזה בסדר לא לאכול ולזלזל בכל התהליך הזה אני פשוט יודעת שזה לא קל לאנשים מסוימים אחרי זה לאכול ולחץ זה דבר אחרון שהם צריכים, קשר גוף נפש מאוד חזק במיוחד אחרי ניתוח שהגוף גם ככה בהרבה מובנים חלש. בהחלט חשוב לקחת מולטי ויטמינים, אפילו לקנות את ערכתל הבריאטריה של סופהרב כדי לדעת מה בדיוק צריך מתי ושיהיה הכל. כן לתת לגוף לאכול ברוגע ולא להיות בלחץ מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומנה של עובריתלהיוולד מחדש11/07/2011
עברו שבועיים וחצי
אני ממשיכה להתמודד עם עניין האוכל, אני לא פוחדת
מתישהו הכול יעבור
אלא שכרגע אני יודעת שאם אמשיך לא לאכול כלום אז אפסיק לרדת מתישהו
וזה יהיה בקרוב
כי הגוף מתנהג כאילו הוא במצב חירום
וזה לא שאני לא יכולה לאכול
אני יכולה להתמודד עם הכאב הזה
הוא לא בשמיים
אלא שאני לא רוצה לאכול
אני מכריחה את עצמי
ואני פשוט לא רוצה
יש לי תחושת רעב והיא פוקדת אותי במהלך היום
אבל בשנייה שאני מכניסה משהו
אני מפסיקה
כל יום שעובר אני מאלצת את עצמי להכניס לגוף
20 ג' חלבון במקרה הטוב
וזהו
אני לא יודעת למה אני לא רוצה
וזה מתסכל לדעת שאני לא רוצה
משהו קורה לי בתהליך הזה
והצורך להיות מודע לפעולות שלך הוא קריטי
כי אין מי שעוקב אחרי
וזו אחריות אישית שלי
לא להיכנס לתת תזונה
לשמור על עצמי לתפקד כאימא
הרי בסופו של דבר הרבה מזה היה למענה
למען בתי
ולמצוא את עצמי קורסת למולה
זה הדבר האחרון שאני רוצה
אז תסבירו לי למה אני עדיין לא רוצה לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה להיות קצר ועניני
דניאל11/07/2011את לא רוצה לאכול כי הגוף עדיין ב"שוק" - עברו רק שבועיים....
התפריט שלך בימים אלה "משעמם" ולא מושך, לא אטרקטיבי,
יעבו עוד שבועיים, תרגישי הרבה יותר טוב פיזית, הגיוון באוכל יכניס "עניין",
תתחילי לנסות כמעט מכל דבר, והכל יבוא על מקומו .
תת תזונה??? הצחקת אותי.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהערכתי
להיוולד מחדש12/07/2011אתה בטח יודע מה זה תת תזונה
לכן מפליא אותי שצחקת
הרי תת תזונה אין הכוונה לתת משקל/רזון/אנורקסיה
אלא לכך שלגוף אין את הערכים התזונתיים על מנת להחזיק את עצמו
וכן שמנים יכולים להיות עם תת תזונה
אם במהלך הדיאטה שלהם הם פשוט צמים
בכל מקרה אני נאבקת בעצמי לאכול
גם כי אני לא רוצה להגיע למיון
וגם כי אני הבנתי שאם אני לא אוכל אני לא ארד במשקל
כי הגוף ימשיך להיות במצב חירום
ברור שבסוף ארד
אבל הנזק יהיה גדול
המדהים הוא שאני יכולה לאכול
אני יכולה פיזית
הכאב נחלש
זה המוח שמסרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, לא לדאוג
אפרת11/07/2011בהחלט הגוף עבר משהו וצריך לדעת לקבל את זה, הכי חשוב לא להיות בלחץ הרי שלחץ יכול רק לפגוע, את לוקחת ויטמינים נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות דברי ההרגעה שקיבלת
מקס ברנר11/07/2011זה לא רעיון מוצלח לא לאכול !את צריכה להכניס משהו לפה כל שלוש שעות לפחות (בדגש על חלבון )ולשתות מספיק בין הארוחות.אף אחד מאיתנו לא יודע בדיוק מה עובר עלייך ומה מניע אותך,אבל זה שווה ליבון רציני,כי אין מקום "לעבור לסדר היום"-במיוחד שלפי עדותך את נוטה" ללכת על הקצה".
שקלת אולי להצטרף לקבוצת התמיכה שדיווחתי עליה לפני ימים אחדים ?נפתחת ביום חמישי ב-ת"א ,בשעה מאוחרת יחסית, שמתאימה גם לאנשים עובדים.ייתכן שליווי מהסוג הזה יכול להיטיב איתך ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה איש טוב
להיוולד מחדש11/07/2011וחכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לא הובנתי?
דניאל12/07/2011מקס - לא ראיתי שאף אחד המליץ ל"עוברית" - לא לאכול.
עוברית - מקס אכן איש טוב וחכם, אפילו מאוד.
לגבי תת תזונה - לאנשים שמנים יש הרבה יותר "מאגרים" מאשר רזים, לכן גיחכתי.
את צריכה לקחת מולטיויטמינים , אני מקווה שאת לוקחת, זה מפחית בהרבה את הסיכוי לתת תזונה.
ואוכל? - את צריכה לאכול עם דגש על הצריכה, גם אם לא "בא לך".
הוספתי ואמרתי שבקרוב, הגיוון יוסיף לך יותר חשק, אבל שלא ישתמע לא נכון, הכלכלה הנוכחית שלך הכרחית, גם אם משעממת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)