מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קופת חולים בחיפה לא נותן אישוררוזנטל סימה13/07/2011
הבת שלי בת 25 כיום שוקלת כ-120 ק"ג ואנו מנסים אישור לניתוח שוורל ברמב"ם ואין אישור מקופת חולים. כללית. היא כפר היתה אצל ממוח פרטי אבל זה מאוד מאוד יקר ואין לנו אפשרויות. היוא כבר עברה כל הבדיקות הרפויות הכל תקין וגם מתימה לניתוח. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תישלחי מכתב לשמוליק בן יעקוב
אורטל13/07/2011מזכויות החולה גם לי קרה את אותו דבר והוא ממש עזר לי שלחי לו פקס והוא יטפל לך בזה תוך שבוע גג את תקבלי תשובה מימנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים לא מאפשר נותוח
סימה רוזנטל13/07/2011מי זה שלוליק בן יעקב ומה ה-פקס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים בחיפה לא נותן אישור - תגובה
שולה זק13/07/2011תתקשרי אלי ביום ראשון.
אני מקווה שיהיה שינוי לטובה עד אז מבחינת כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
ביום ראשון אחר הצהריים צרי עימי קשר ואעזור לך לפתור את הבעיה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים לא מאפשר ניתוח
סימה רוזנטל13/07/2011שולה
תודה
אתקשר ביום ראשון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים כללית לא מאשרת ניתוחי שר
סימה רוזנטל19/07/2011תודה תודה
תודה
קיבלנו אישור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמרי על קשר - תגובה
שולה זק19/07/2011שמחתי לשוחח איתך היום.
שיהיה בהצלחה
ותשמרו על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אין עלייך
תמר גנור19/07/2011כמה שאת עוזרת פה לכולם את גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשו כול מה ששולה מיעצת
תמר גנור19/07/2011היא עזרה לי המון בזכותה קבלתי אישור תוך שעתיים אחרי שעשו לי סחבת של כמה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)