טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כבר שבוע לא הייתי פה והתגעגעתי פשוט התחלתי לעבוד..... זהו הגעתי ל bmi תקין ואפילו . ירידה של 49 קג הרגשה מדהימה אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אוהבת אותכם
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העבודה היא חיינו,ואני שמח שחזרת לשוק.עם BMI תקין זה בטח הרבה יותר קל ונעים !אני לא חוויתי את זה מעולם, כי הפעם האחרונה שהייתי שם (במשקל בנורמה ) היתה בגיל 16,ולהרף עיין לקראת גיל 20 (אחרי קורס מכ"ים, וחודש של שלשולים...)ולפי מיטב ההערכות, "משקל היעד "שלי יהיה באיזור 32-33 BMI,כך שאני לא מצפה לשוב ולשקול 77 קילו !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד לך מקווה שגם אצלי תהיה כזו ירידה בנתיים אני משרוולת טרייה ממש היום שבוע אבל אני יודעת מקריאה בפורום המדהימם שלכם שהסבלנות משתלמת בסוף ומזלי שיש לי והמון אז ים הצלחה מירית