מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
055-4533169
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי חבריםאפרת עוזיאל13/07/2011
כבר שבוע לא הייתי פה והתגעגעתי פשוט התחלתי לעבוד.....
זהו הגעתי ל bmi תקין ואפילו .
ירידה של 49 קג הרגשה מדהימה אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתת.
אוהבת אותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעבוד עם BMI תקין
מקס ברנר13/07/2011העבודה היא חיינו,ואני שמח שחזרת לשוק.עם BMI תקין זה בטח הרבה יותר קל ונעים !אני לא חוויתי את זה מעולם, כי הפעם האחרונה שהייתי שם (במשקל בנורמה ) היתה בגיל 16,ולהרף עיין לקראת גיל 20 (אחרי קורס מכ"ים, וחודש של שלשולים...)ולפי מיטב ההערכות, "משקל היעד "שלי יהיה באיזור 32-33 BMI,כך שאני לא מצפה לשוב ולשקול 77 קילו !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
אפרת עוזיאל13/07/2011הכי חשוב שאנחנו בתהליך ושאנחנו מאושרים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ירידה מדהימה
מירית13/07/2011כל הכבוד לך מקווה שגם אצלי תהיה כזו ירידה
בנתיים אני משרוולת טרייה ממש היום שבוע
אבל אני יודעת מקריאה בפורום המדהימם שלכם שהסבלנות משתלמת בסוף
ומזלי שיש לי והמון
אז ים הצלחה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)