מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לגבי ויטמניםנטלי א14/07/2011
קניתי ויטמנים Bariatric aid 1 והם ממש דוחים!!!! אני לא מסוגלת לבלוע אותם!!
מה אני אמורה לעשות? מישהו מכיר תחליפים נורמלים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת-את לא הראשונה שמתלוננת עליהם !
מקס ברנר14/07/2011תוכלי לפרט למעננו מה יש בתוך הקופסה ?אני מבין שזה כמה תכשירים שונים ?
וכמו כן-כמה זמן את אחרי הניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
נטלי א14/07/2011אני 10 ימים אחרי ניתוח. יש בערכה מולטי ויטמין בריאטריק,מולטי מינרל בריאטריק, ביו בריאטריק, 1000 b12 בריאטריק(רק זה בא בטבליות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההברזל הינו כדורון פיצפון אותו יש
רותי14/07/2011להניח מתחת ללשון- ולא לבלוע...מכיוון שאני סובלת מלחץ דם גבוה ,יומיים לאחר הניתוח,
בבי תהחולים כבר חזרתי להשתמש בככדורי לחץ הדם הרכילים ....
הפריט היחיד שאינו נסבל הוא המולטי מינרל שמכיל סידן ומינרלים נוספים -אני פשוט שפכתי אותו לכיור. ומאוחר יותר עברתי לכדורי הסידן הרגילים...
המולטיויטמין ו הנוזלי הביו באריאטריק (אבקה שמוהלים), הם בסדר גמור ואני קניתי אחר כך גם את הערכה השניה בה המולטיויטמין כבר אינו נוזלי.
ניתן להשיג בכל בית מרקחת מולטיויטמין נוזלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ויטמנים - תגובה
הילה כהן16/07/2011הי נטלי
תחליף למולטיויטמין יכול להיות 2 טבליות ללעיסה מהויטמינים הבאים : צנטרום ג'וניור
קנגווייטס של סולגאר או צנטרה קיד של ביו ויט . או 12 טיפות של מולטיויטמין שנקרא פוליויט וניתן לרכישה בקופת חולים
תחליף לברזל הוא הפריפל 3 שנותנים לתינוקות - קיים בכל הקופות
מולטימינרל בריאטריק מעולה מבחינת ההרכב שלו נסי לשתות 15 מ"ל עם חצי כוס מיץ - רב המנותחים מצליחים לשתות אותו
12 B הוא תת לשוני ולא בעל טעם חזק נסי להחזיקו מתחת ללשון עד התמוססות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)