מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זקוקה לעזרהנעמה16/07/2011
שלום לכולם אני מתואמת לניתוח הצרה אצל דר אבינוח בספטמבר לאחרונה אני פוגשת יותר מידי אנשים שממליצים לי לעשות שרוול איפה אפשר לברר על רופאים טובים המבצעים את הניתוח הזה ועל עלויות אני רוצה לעשות את הבחירה הטובה ביותר עבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי את כל :"אלה שאומרים"
דניאל16/07/2011אם את עומדת בקריטריונים, את יכולה לעבור כל סוג של ניתוח בריאטרי - ללא עלויות.
אני מציע לך, קודם על תקראי את המדור : שאלות נפוצות בפורום ותמצאי שם המון אינפורמציה.
אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, תלכי לקופ"ח שלך ותשאלי לאן הם מפנים אותך, לאיזה בתי חולים (יש אפשרות לכמה אופציות), שם תתייעצי עם מנתח מומחה שמבצע את כל סוגי הניתוחים, ועפ"י תוצאות בדיקות וצילומים שתעשי וכן לאחר שתישאלי שאלות ע"י דיאטנית ופסיכולוג ימליצו לך על ההליך הטוב ביותר שמתאים לך ולנתונים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את היית אצל אבינוח בסורוקה אז
ליאתול17/07/2011בכירורגית ב' (המחלקה המקבילה שלו) יש 2 מנתחים שמנתחים ביחד שרוול (אני עברתי אצלהם את הניתוח).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב עשיתי את הניתוח בסורוקה ללא
ליאתול17/07/2011עלות (מעבר לטופס 17)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורוקה
דלית17/07/2011גם אני גרה ליד באר שבע ואני יודעת שאבינוח עושה רק ניתוח טבעת. אל תעשי טבעת בשום אופן !!! אני עשיתי מעקף קיבה אצל ד"ר קידר בבלינסון - ממליצה ביותר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם גרים באזור באר שבע אז אין בעיה
ליאתול17/07/2011לעשות בסורוקה הם טובים מאוד גם בשרוול!!!!!
אני הייתי מרוצה והם כל הזמן רצו אחרי לפחות פעמיים ביום. למרות ביקורי הרופאים אחד מהמנתחים ביקר אותי לפחות פעמיים ביום ווידא שהכל בסדר.
אני הייתי מרוצה מאוד!!! לא צריך לנסוע רחוק כדי לעבור את הניתוח אצל מומחים.
סורוקה הוא בית חולים טוב מאוד כמו רבים כמוהו אבל בסורוקה התורים יותר מהירים !! תוך חודש וחצי הייתי אחרי הניתוח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נעמה17/07/2011האם מעקף זה שרוול ? למה לא לעשות את הטבעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
שולה זק17/07/2011יש 4 סוגי ניתוחים
טבעת, שרוול, מעקף קיבה, מעקף תריסריון.
רצוי ללכת לרופא מנתח עם מכתב מהרופא המטפל המכיל את כל ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ויחד עםפ המנתח תחליטו איזה ניתוח הכי מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג ניתוח- תגובה
שולה זק17/07/2011רצוי ומומלץ להתיעץ עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים.
עד כמה שידוע לי דר' אובנת בסורוקה מנתח הכל.
תפני אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה שלך
אילן19/07/2011היית מתקשר מיד לשולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)