תלכו על זה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תלכו על זה
    מני
    19/07/2011

גבירותיי ורבותיי
    הורדתי 50 קילו ב-10 חודשים!!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלכו על זה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואו!!!!!

יושי
    20/07/2011

מטורף- לא?!
    איזה יופי!
    אז זו הסיבה שאתם אומרים בכל בוקר ברוך שלא עשני אישה.... כי לכם זה יורד הרבהההההה יותר מהר!
    ש-א-פ-ו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגעי יוכבד יקירתי

מקס ברנר
    20/07/2011

לא כל הגברים בני 26.לא כולם עברו מעקף,ולא כולם חולי ספורט, שחדרי כושר מפסידים עליהם !יש גם גברים בגיל העמידה עם חולשה למתוקים והסתייגות בולטת ממאמצים גופניים,ואלה יורדים כמו נשים !יחד עם זאת אני מקווה ששנה ורבע מהניתוח אוכל לדווח בסיפוק שירדתי 50 מתוך 150 שהיו,ושם להתחיל להלחם על התייצבות ברמה נוחה לי של בערך 100 קילו.נקווה שניפגש עוד קודם,ונטעם ממעשי ידייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב, זה עדיין סופר וואו!

יושי
    20/07/2011

ואני עדיין משתגעת מזה שאני יותר צדיקה מהאפיפיור... ומקפידה ועדיין לא הכנסתי לפי דבר מתוק מהניתוח (חודשיים וחצי...) והירידה א..י..ט..י..ת......
    ועדיין אני אומרת, מקסי כפרה- שאתה (עם כל התלת ספרתי שלך) כבר לא שמן.... (וזה רק מהתמונה שראיתי)
    אבל, לעיניינים קצת יותר טעימים.... איזה ריח יש לי עכשיו בבית... יואו!!! עוגיות קינמון טהור נאפות להן בתנור... ולפני כן היו עוגיות תמרים, ועוד מעט עוגיות שקדים...
    נו- אז אפשר לאיים על "יונה" ב"יין"??? מעשה ידי כבר כאן!
    :)
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוגיות קינמון-וקינמון בכלל-

מקס ברנר
    20/07/2011

הם מאהבותי הגדולות !!כן-גם קאנטוצ'י באפיה כפולה.
    הדודה בלומה (דודה של אמי )אפתה עוגיות קינמון,שאנשים היו מוכנים להרוג בשבילן,עד גיל 93-בשנים האחרונות בסיוע המטפלת הפיליפינית.סיפרתי לכם כבר שבמשפחה שלי השומן הורג רק גברים טרם זמנם.הנשים דווקא פורחות עם כמויות מסחריות של חמאה.
    אם את מצליחה לאפות את הדברים האלה בלי לגעת בהם-כל הכבוד לשרוול ולך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו