צריכה עזרה בנות יקרות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בנות יקרות
    נונה
    23/07/2011

רציתי לדעת האם יש כאן בחורות שנותחו על ידיד ד"ר אמנון אבנת שעושה שרוול בסורוקה אם כן אשמח לשמוע חוויות אחרי כמו כן עברתי את הבדיקות שהד"ר אמר לי לעשות כגון : א.ק.ג צילום חזה בדיקות דם וצילום אולטרסאונד בטן עליונה עשיתי את כל הבדיקות והמפורש אמר לי שאני לא צריכה וושט קיבה לעשות !! עכשיו עוד שבועיים יש לי תור לתרום ניתוח רציתי לדעת מה עושים בתרום ניתוח ?...... בבקשה אשמח לשמוע מבנות שעברו חוו כי אני ממש נמצאת בצומת דרכים אל הלא נודע אף אחד לא מסביר ואני פשוט חסרת אונים אשמח אם תשתפו אותי ותענו על שאלתיי תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בנות יקרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרום ניתוח

להיוולד מחדש
    23/07/2011

זו בדיקה של הכירורג של הבטן - מישוש קל
    מעבר על בדיקות
    פגישה עם המרדים - מעבר על הבדיקות מישוש בצוואר והתבוננות בגרון
    שיחה עם דיאטנית והתחלה של דיאטה ללא פחממות
    לא לפחד
    תני אמון לרופא
    צילום וק"ת (ושט קיבה ותרסיון) זו בדיקה לא נעימה אבל כולם עוברים פשוט סתם מגעיל...

לאט לאט
    הכול יזרום
    הכי חשוב שתתני אמון ברופא
    אחרת תהיי בחרדה
    אם אינך סומכת עליו בדקי למה ואולי תעברי לרופא אחר שיגרום לך ליותר ביטחון

בהצלחה יקירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה בנות יקרות - תגובה

שולה זק
    23/07/2011

לא משנה מי המנתח ואחפה עןוברים ניתוח.ההליך הוא זהה. בדיקות. ביקור במרפאה טרום ניתוחים עם כל הבדיקות ופגישה עם הרדים וקבלת תור לניתוח.
    מירב המידע נמצא במדור שאלות נפוצות. תיכנסי ותקראי את כל השאלות והתשובות שם.
    לגבי סוג הבדיקות אחראי הרופא המנתח ושאלות את צריכה להפנות אליו ואל הרופא המטפל. תבדקי עם הרופא המטפל אול יש לך כבר צילום ושט/קיבה/תריסריון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

נונה
    24/07/2011

לא אין לי צילום כזה בחיים לא עברתי בדיקה כזאת הוא לא ביקש ושאלתי ואמר שהוא לא צריך ויכול לנתח גם בלי הבדיקה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חביבתי אני נותחתי אצלו בהצלחה רבה

ליאתול
    24/07/2011

הוא מנתח ביחד עם דוחנו אולג ושניהם נפלאים . שניהם "קירקרו" סביבי לאחר הניתוח ועד השחרור מביה"ח.

החיסרון היחיד שמצאתי זה בכך שלא ממשיכים מעקב לאחר הניתוח - דבר שלדעתי חשוב מאוד אבל תהיי אסרטיבית ותתעקשי בתקווה שיעשו לך את המעקב.

בכל אופן הם טובים מאוד ופשוט נפלאים. (דר' דוחנו כל הזמן צחק איתי והיה חביב דבר שאחרי ניתוח עודד אותי מאוד כי הייתי קצת חלשה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאתולללל

נונה
    24/07/2011

היי דיברתי איתך פעם על החששות לפני בטלפון והנה ה אני הלכתי לבדיקות אבל הוא במפורש אמר לי שאני לא צריכה לעשות צילום וושט קיבה זה הגיוני ? כן כן דוקטור אבנת ובחיים לא עשיתי את הבדיקה הזאת כך שאין אותה הוא ביקש רק בדיקות דם אולטרסאונד בטן עליונה וא.ק.ג זהוווווווווו במפורש אמר לא צריך ושט קיבה ויש לי עכשיו תור לטרוםם ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר לי כי אצלי לא אישרו

ליאתול
    25/07/2011

בקופה את הניתוח בלי זה ובנוסף בטרום ניתוח התבוננו בממצאים.

אם אף אחד לא מבקש ממך את הבדיקה אז תנסי לדלג עליה למרות שהבנתי שהיא חשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו