מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אין ניתוחים בצפון???גליה24/07/2011
שלום לשולה ולכולם
אני אוטוטו מסיימת את הבדיקות לקראת הניתוח השארה לי רק בדיקת הו"קת
אני גרה בצפון וחשבתי להתנתח בצפת .קבעתי תור למרפאת השמנה לספטמבר
קראתי בפורום השכן כי כרגע יש בעיה לכל המעוניינים להתנתח בצפון שהם חברי קופ"ח כללית,רופא המשפחה שלי אמר שלדעתו מפנים את מנותחי הצפון לבי"ח השרון לד"ר מינץ.
האם את או מישהו יודע על כך? זה רציני באמת אין ניתוחים כרגע בצפון? לא מכירה את מינץ מישהו נותח אצלו ויוכל לספר לי משהו?
תודה גדולה גליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילה
אורטל24/07/2011מה זאת אומרת צפון הכוונה לקריות חיפה?
כי אני עוברת עוד שבוע בעזרת ה ניתוח בחיפה ואני מבוטחת של כללית ולא שמעתי על זה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש בעיה - תגובה
שולה זק24/07/2011שלום גליה,
לצערי את צודקץ. יש בעיה גם בכללית בצפון והפסיקו להפנות לצפת ולפוריה.
אם את בשלבי סיום של הבדיקות והיית כבר במרפאה בצפת, עליך להתעקש עים רופא המשפחה לקבל את ההתחייבות לצפת.
אנא צרי עימי קשר טלפוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ניתוחים בצפון
גליה25/07/2011שולה בוקר טוב
עדיין לא הייתי במרפאה התור הוא רק לאמצע ספטמבר.האם זה עושה את ההבדל?
לרופא שלי אין שום העיה שאנותח בצפת הוא מיצדו יתן לי הפניה אני פשוט חוששת לבלות את זמני בהמתנה ארוכה למרפאה ואחכ לניתוח ולאחר כל הזמן הזה להתאכזב.
אז אם אני מבינה נכון הכל תלוי בהפניית הרופא? ואם לא צפת האם כללית נותנת הפניה לבני ציון?
תודה רבה לך
ויום טוב לכולכם גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה תתקשרי אלי- תגובה
שולה זק25/07/2011יש בעיה בצפון ובעזרתך נוכל לקדם את הנושא אבל אני חייבת לדבר איתך
צלצלי אלי
050-6233250
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)