מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי כולםםםםםםםםםםםשוש - בית רימ29/07/2011
ביום שני יהיה שבועיים מהניתוח.
אני מרגישה קצת יותר טוב.
יש עוד בחילות מידי פעם, בדרך כלל בערב אבל נסבל.
היום יצאתי פעם ראשונה מהבית ונסעתי לקופת חולים, דבר ראשון שעשיתי זה : משקל כמובן.
חברים: אני פחות 8 קילו , אין כבר 3 מספרים במשקל
יש יש יש
זה נותן זריקת עידוד (חוץ מהזריקות של כל בוקר.....)
שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שוש
מירית29/07/2011נותחתי שבוע לפנייך, גם אני מרגישה בסדר לפעמים יש חולשות אבל זה בסדר ומקובל לדעתי, ירדתי כבר 13 קילו ואין כיף יותר מזה לדעת שיש ירידה וללא מאמץ והכי כיף לדעתי זה שלא בא לי לאכול אני מכריחה את עצמי כי חייבים להכניס משהו לגוף אבל המוח כבר התחיל לחשוב אחרת
והיציאות עם החברה כבר לא לאן נלך לאכול, אלא כולם יודעים שמירית לא יכולה כבר לאכול אז מחפשים לאן נלך למקום שרק אפשר לשתות או לסרט או משהו דומה לזה או אפילו לסתם טיול בשפת היום איזה כיף
שבת שלום גם לך ובהצלחה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית היקרה
רוזי30/07/2011איזה כיף ואני מה זה נהנת לקרוא שאת נימצאת ותומכת בחברים בהצלחה נשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית
שוש - בית רימ30/07/2011תודה, זה ממש עוזר ומעודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טוב לשמוע ממך
סיגל30/07/2011מאחלת לך התאוששות מהירה.
איזו ירידה יפה
איזה כייף לך שירדת מ3 ספרות אני עדיין עמוק בפנים.
שבוע טוב והמון הצלחה.
נפגש מחר בנשר?
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
שוש - בית רימ30/07/2011בטח נפגשים מחר, יש לנו על מה לדבר.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בנשר
יעל הצפונית31/07/2011סיגל שלום, האם יש אפשרות להתקשר אליך טלפונית לגבי הקבוצה בנשר?
נראה לי שאת יכולה לעזור לי. אם תוכלי לרשום טלפון ואתקשר אליך מחר אם זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בנשר - תגובה
שולה זק31/07/2011תתקשרי אלי ואתן לך המספר של סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
סיגל31/07/2011סיגל 054-2005758
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)