מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני בהתלבטות, אשמח אם תענונטלי א31/07/2011
אני ממש מתלבטת האם להירשם לחדר כושר או האם להתאמן בבית, בעזרת הליכון, ושאר מכשירי כושר משוכללים שיש לי...
אני נוטה לכיוון של להתאמן בבית. האם אני עושה טעות???
האם לדעתכם חייב מאמן???
ספרו לי מניסיוניכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא
ציפיטפוט31/07/2011אם את מאלה שמתמידות ללכת לחדר כושר,
אני גם בדילמה כמו שלך... תמיד כשנירשמתי הייתי הולכת אולי 4 פעמים וזהו!
לדעתי תנסי להציב לך יעדים ראשונים בבית במכשירים שלך - כמו הליכה וכו...
אם את רואה שאת מסוגלת לעמוד ביעדים כמו למשל: 4 פעמים בשבוע למשך חצי שעה...(סתם לדוגמא) אז תירשמי למכון ותתחילי לעצב את הגוף (אישית מעדיפה שיעורי אירובי- כיף יותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית- תגובה
שולה זק31/07/2011החשוב - לשלב פעילות גופנית. לא פחות חשוב להתאים את הפעילות הגופנית לצרכים. להשיג את התוצאות המירביות במקומות הנכונים. לדעתי צריך להתיעץ עם מאמן כושר ולקבל הדרכה איזה תרגילים לעשות וכמה זמן כל תרגיל. והחשוב מכל .... התמדה. כל יום לעסוק בפעילות הגופנית בלי תירוצים.
השאלה אם בבית תתמידי אות תחפפי בכל מיני תירוצים מזדמנים.
נשאלת השאלה למה לא לצאת למכון כושר לשנות אוירה, קירות (חחח), ועבוד נכון תחת השגחה.
מה שבטוח - פעילות גופנית חשובה - העיקר לעשות ולהתמיד.
תבחרי את מה שמתאים לך מבחינת מיקום ולא פחות חשוב להתאים את הפעילות לצרכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)