מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדיקות לפנייתמר מנהריה31/07/2011
ביקרתי אצל ד"ר מחג'נה . בסוף הביקור קבלתי מכתב מסכם ושמות של שתיי בדיקות לעשות עד למפגש הבא. אחת הבדיקות איסוף שתן לקורטיזול, והשניה בדיקת דם שכחתי את שמה. אבד לי המכתב ואי אפשר להשיג את רמב"ם בטלפון זה פשוט נורא, נסיתי מלא פעמים ולא עונים פשוט, רציתי שיפקססו לי העתק למרפאת האם שלי כדי שהרופא שלי מחר יוכל לתת לי הפניות לבדיקות האלה, ויש לי תור ברמב"ם שוב ב9 לחודש ואני צריכה להגיע מוכנה עם הבדיקות לד"ר מחג'נה וגם לרופא מרדים . חסר לי רק את השמות של שתי הבדיקות שהד"ר ושם לי, יש למישהו פתרון?
דרך אגב שולה יקרה זה באמת עוזר להקדים תורים אם יושבים להם על הוריד כול יום, לפי עצתך:) מקווה שתעזרו לי זה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר בוקר טוב - תגובה
שולה זק01/08/2011אני לא חושבת שמשהו יול לנחש איזה בדיקות דם הרופא ביקש.
את חייבת להשיג אותו אישית ואו אצת המרפאה. אתמול היתה שביתה. תנסי היום לצלצל שוב
אם לא תהיי ברירה תסעי לשם
תנסי לשלוח פקס למרפאה ולבקש את הבדיקות לפקס המרפאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)