מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחריי לידהג'ולי לוי01/08/2011
בדיוק לפניי שנה עברתי ניתוח של טבעת בקיבה ולאחר מספר חודשים שהישלתי כמעט 30 ק"ג ניכנסתי בטעות להריון, היחלטתי לישמור את ההריון למרות שיש לי כבר 2 בנות מדהימות, אני 7 שבועות אחריי לידה ונולד לי בןןןן אז קודם כל אני מאושרת כמובן, אבל למה אני מספרת לכם את זה כי בזכות הטבעת עליתי רק 9.5 ק"ג כל ההריון לעומת ההריונות הקודמים שעליתי 20 ובראשונה 30 ק"ג וכבר הורדתי 14 ק"ג. אז אני שמחה שהטבעת גם שמרה לי על הבריאות במהלך ההריון ולא "אכלתי בישביל 2" כמו שנהוג להגיד וגם אני לא צריכה עכשיו להיות מתוסכלת שיש לי הרבה להוריד במישקל, אני ימשיך לרדת מכאן את כל הק"ג הנותרים....
בהצלחה לכולם ולא להיתייאש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ג'ולי....
שרה מ.01/08/2011עלי (תרדי והצליחי) :) והמון נחת מהבנות ומהנסיך הקטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב וכל הכבוד- תגובה
שולה זק01/08/2011הרבה נחת מהרך הנולד .
אני ממליצה להתיעץ עם דיאטנית ולקבל ממנה תפריט מתאים לפחות לחצי שנה ותקפידי להיות במעקב אצלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכייף לשמוע בשורות טובות
רותי01/08/2011תצעדי עם האמהות והעגלות- המחאה המרזה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות
ג'ולי לוי02/08/2011תודה רבה לכן בנות על העידוד ובטח אתייעץ עם דיאטנית וגם אשמח ליצעוד עם הבנות סה"כ זאת בעיה של כולנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)