אחריי לידה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחריי לידה
    ג'ולי לוי
    01/08/2011

בדיוק לפניי שנה עברתי ניתוח של טבעת בקיבה ולאחר מספר חודשים שהישלתי כמעט 30 ק"ג ניכנסתי בטעות להריון, היחלטתי לישמור את ההריון למרות שיש לי כבר 2 בנות מדהימות, אני 7 שבועות אחריי לידה ונולד לי בןןןן אז קודם כל אני מאושרת כמובן, אבל למה אני מספרת לכם את זה כי בזכות הטבעת עליתי רק 9.5 ק"ג כל ההריון לעומת ההריונות הקודמים שעליתי 20 ובראשונה 30 ק"ג וכבר הורדתי 14 ק"ג. אז אני שמחה שהטבעת גם שמרה לי על הבריאות במהלך ההריון ולא "אכלתי בישביל 2" כמו שנהוג להגיד וגם אני לא צריכה עכשיו להיות מתוסכלת שיש לי הרבה להוריד במישקל, אני ימשיך לרדת מכאן את כל הק"ג הנותרים....
    בהצלחה לכולם ולא להיתייאש!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחריי לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב ג'ולי....

שרה מ.
    01/08/2011

עלי (תרדי והצליחי) :) והמון נחת מהבנות ומהנסיך הקטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב וכל הכבוד- תגובה

שולה זק
    01/08/2011

הרבה נחת מהרך הנולד .
    אני ממליצה להתיעץ עם דיאטנית ולקבל ממנה תפריט מתאים לפחות לחצי שנה ותקפידי להיות במעקב אצלה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כייף לשמוע בשורות טובות

רותי
    01/08/2011

תצעדי עם האמהות והעגלות- המחאה המרזה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בנות

ג'ולי לוי
    02/08/2011

תודה רבה לכן בנות על העידוד ובטח אתייעץ עם דיאטנית וגם אשמח ליצעוד עם הבנות סה"כ זאת בעיה של כולנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו