דיאטה דלה בפחממות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דיאטה דלה בפחממות
    אפרת ב
    01/08/2011

הי לכולם . הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני נכנסת לפורום מידי יום , קוראת ושואבת כח . אז תודה.
    ועכשיו שאלה: בעוד שבועיים אמור להיות לי סוף סוף הניתוח לאחר שנדחה בפעם שעברה בגלל השביתה ובתקווה שלא ידחה שוב.... בכל מקרה התחלתי היום את הדיאטה . אני הבנתי שמותר שתי פרוסות לחם ביום ורציתי לשאול , אולי שאלה לדיאטנית האם במקום הלחם אפשר לאכול פחממה אחרת כגון פאסתה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה דלה בפחממות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקסי נא עזרתך - דיאטה דלה בפחממות

שולה זק
    01/08/2011

אני חושבת שבשאלות נפוצות יש תפריטים שונים לדיאטה דלת הפחממות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן יש בשאלות הנפוצות תפריטים שונים

מקס ברנר
    01/08/2011

לדיאטה האמורה-יותר קשוחים ויותר מתחשבים.
    הרעיון בדיאטה הוא להמנע מפחמימות פשוטות,ולאכול מזון בעל מדד גליקמי נמוך.מבחינה זו 2 פרוסות לחם דגנים זו כמות שקל יחסית לשלוט בה, והיא מתפרקת יחסית באיטיות כשנאכלת עם מזון חלבוני.
    פסטה,פירה תפ"א,אורז לבן-לא בשבועיים האלה
    אפשר מדי פעם להמיר פרוסת לחם בפחות מחצי כוס דגן מלא מבושל.למדוד!!!-זה פחות ממה שתקחי "לפי העיין" אז לא להתחכם:קינואה,גריסים,כוסמת,דוחן,אורז מלא-יש מספיק מגוון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקסי - תגובה

שולה זק
    01/08/2011

והעברתי התשובה לשאלות הנפוצות. מידע חשוב
    ועכשיו גש לברך את במבינו שלנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר כוסמת ואורז מלא ?להההה

אולגה
    03/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו