מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דיאטה דלה בפחממותאפרת ב01/08/2011
הי לכולם . הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני נכנסת לפורום מידי יום , קוראת ושואבת כח . אז תודה.
ועכשיו שאלה: בעוד שבועיים אמור להיות לי סוף סוף הניתוח לאחר שנדחה בפעם שעברה בגלל השביתה ובתקווה שלא ידחה שוב.... בכל מקרה התחלתי היום את הדיאטה . אני הבנתי שמותר שתי פרוסות לחם ביום ורציתי לשאול , אולי שאלה לדיאטנית האם במקום הלחם אפשר לאכול פחממה אחרת כגון פאסתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסי נא עזרתך - דיאטה דלה בפחממות
שולה זק01/08/2011אני חושבת שבשאלות נפוצות יש תפריטים שונים לדיאטה דלת הפחממות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש בשאלות הנפוצות תפריטים שונים
מקס ברנר01/08/2011לדיאטה האמורה-יותר קשוחים ויותר מתחשבים.
הרעיון בדיאטה הוא להמנע מפחמימות פשוטות,ולאכול מזון בעל מדד גליקמי נמוך.מבחינה זו 2 פרוסות לחם דגנים זו כמות שקל יחסית לשלוט בה, והיא מתפרקת יחסית באיטיות כשנאכלת עם מזון חלבוני.
פסטה,פירה תפ"א,אורז לבן-לא בשבועיים האלה
אפשר מדי פעם להמיר פרוסת לחם בפחות מחצי כוס דגן מלא מבושל.למדוד!!!-זה פחות ממה שתקחי "לפי העיין" אז לא להתחכם:קינואה,גריסים,כוסמת,דוחן,אורז מלא-יש מספיק מגוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסי - תגובה
שולה זק01/08/2011והעברתי התשובה לשאלות הנפוצות. מידע חשוב
ועכשיו גש לברך את במבינו שלנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר כוסמת ואורז מלא ?להההה
אולגה03/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)