מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הצטרפתי למשורוליםדניאל נחמיאס01/08/2011
ערב טוב לכולם
היום אני מצטרף למשפחה גדולה של משורלווים.
בצעתי את הנתוח ביום חמישי שקצת הסתבך בגלל לחצי דם בשמיים אבל ברוך השם אני מאחרי זה.
כרגע מרגיש מאוד חלש וקר לי למרות שאף פעם לא סבלתי מקור יש לי כאבי ראש וקיבה אימים לחץ דם שאינו מתייצב
למרות זאת לא מתלונן ןמבסוט שכפית יוגורט מצליחה לשבור אותי.
מבקש לדעת עם עוד משהו הרגיש או הרגישה הרגשות אלו לאחר הנתוח
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאללללללללללללללל- תגובה
שולה זק01/08/2011ברוך שובך ושמחה שאתה אחרי.
ראשית תתרגל.....מפסיקים לסבול מהחום....תמיד קר חחחחחחחחחחח.
אני מניחה שאם שוחררת הביתה מצבך יחסית מיוצב. קח בחשבון שהגוף עבר טראומה לא קלה והוא עכשיו מתאוששעדיין נפוח ובצקתי. ברור שאתה חלש. תשתדל להרבות בשתיה זה חשוב מאוד. ודניאל אם חלילה לא תחוש בטוב אל תהסס לפנות מיד למיון.
אתה תראה שמיום ליום תחוש יותר טוב עם אנרגיות חיוביות וכח להתחיל במסע אל הדרך החדשה.
בכל מקרה הטלפון שלי בידך ותוכל לעשות בו שימוש בכל עת.
בשעה טובה ובהצלחה
נ.ב רק תגלה לי בסוף...איפה עברת את הניתוח ומי ניתח?? (עסליה באסותא או???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצטרפתי למשורולים
דניאל נחמיאס01/08/2011שולה שלום
נותחתי בבית החולים זיו שבצפת על ידי דר וקסמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזכרתי- תגובה
שולה זק01/08/2011אחרי ששלחתי ההודעה נזכרתי שהלכת לצפת.
בחירה טובה והלך מהר
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
מירית01/08/2011הי
אני כמעט חודש מהניתוח, וגם לי אחרי הניתוח לחץ הדם היה בעננים, אחוז החמצן בדם היה נמוך וחיברו אותי לחמצן, הסוכר היה בשמיים, והכל כמו שתיארת אבל הסיבה כמו ששולה כתבה לך הסטרס שהגוף עבר, ההרדמה וכל מה שקשור לכל הניתוח לגוף זה טראומה, אחרי 4 ימים לחץ הדם התסדר אחרי יומיים החמצן גם ושהשתחררתי היו עדיין סחרחורות אבל גם זה עבר, נכון זה סיוט ולא נעים אבל הכל נעלם אל דאגה
בכל מקרה המון הצלחה בדרך החדשה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל שאלות לגבי הנתוח בצפת
גליה04/08/2011היי דניאל
אני תושבת הצפון ומעוניינת לעבור את הניתוח בקרוב. יש לי תור למרפאה בצפת בחודש הבא.
אני מבינה שנותחת בצפת ע"י ד"ר וקסמן אודה לך מאד תוכל לספר קצת על המנתח ועל בי"ח הספציפי הזה מניסיונך. ועוד דבר אני אמורה לעשות את בדיקת הוק"ת בעוד כשבוע הייתי מאד שמחה לוותר עליה האם אתה היית צריך לעבור אותה או שבצפת מוותרים עליה?
נ.ב אשמח גם לדבר בטלפון
אם לא אכפת לך השאר את המ"ס שלך ואתקשר איתך
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל שאלות לגבי הנתוח בצפת - תגובה
שולה זק04/08/2011בדיקת וק"ת - ושט, קיבה, תריסריון - היא בדיקה חיונית. לא ניתן לותר עליה.
בצפת יש שני מנתחים דר' וקסמן שהוא מנהל המחלקה ודר' דוסקובסקי. שני רופאים מומחים ומנוסים.
המערך בצפת הוא מעולה כי יש בו מרפאה רב תחומית, העוקבת אחר המטופל מרגע קליטתו על ידי אחות מתאמת, רופא מנתח, רופא פנימאי, דיאטנית ועובדת סוציאלית.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)