שלום לכולם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    הדר
    02/08/2011

שלום ....שולה במיוחד,קראתי כמעט את כל התגובות של האנשים ואני כל כך שמחה שיש מישהי שיכולה לענות על שאלות בנוגע לזה,אז ככה קודם כל תודה,שנית יש לי כמה שאלות ואולי את תוכלי לענות לי עליהם,אני בת 19 וחצי ,לא חיילת(מתגייסת בעוד חצי שנה)שוקלת 102 קילו וגובהי 1.58 הBMI שלי הוא מעל 40 ואני יכולה לעבור את הניתוח מבחינת המשקל אבל יש לי בעיה אחת מאוד גדולה ,וזו השאלה,אצל אמא המצב הכספי לא טוב והיא לא תוכל לממן לי את הניתוח,ואני בלימודים רוב הזמן ואין לי אמצעי כספי לשלם,ואני בכללית מושלם פליטיניום,רציתי לשאול אותך האם את יודעת כמה בערך זה עולה?האם יש השתתפות כספית?אאשמח מאוד להסבר בנושא הזה,כי באמת אני רוצה לעבור את הניתוח הזה ולפתוח דף חדש בחיים בתור מישהי אחרת ,מישהי שאנשים מסתכלים עליה בצורה שונה...תודה תודה ותודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדר היקרה- תגובה

שולה זק
    02/08/2011

בוקר טוב
    הסירי דאגה מליבך וחבל שלא שמת לב לכתוב בכל בתגובות.
    הניתוחים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית - בחינם - למי שעומד בקריטריונים. את אומרת שאת ב- BMI המתאים לפי הנתונים שלך, אז אין כל בעיה. לכי על זה. איפה את גרה? נשתדל לעזור לך לקדם את הנושא לפני גיוס.
    כל שעליך לעשות זה לקבוןע תור למנתח ולהגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

הדר
    02/08/2011

בוקר טוב,אני גרה בצפון בקריית שמונה ,האם יש מישהו בסביבה שיוכל לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בצפון

שוש - בית רימ
    02/08/2011

תתקשרי אני יענה על מה שאני יודעת.

0548004559

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו