מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי חבריםאפרת עוזיאל04/08/2011
התגעגעתי אליכם לא כתבתי מזמן אבל זה לא אומר שאני לא כאן כל ערב ,קוראת בהנאה את כל מה שכותבים.
מגיע לי נו נו נו כי עליתי חצי קג , אבל אני מרוצה שמאז הניתוח עשיתי שינוי בחיי ואני יודעת לקחת את עצמי בידיים כשצריך ולכןןןןןןןןןן התחלתי לשמור קצת יותר , אני את החצי קג יוריד גם אם העולם התהפך חחחחחחח.
לילה טוב לכולם
אוהבתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חברים - תגובה
שולה זק05/08/2011מה זה אפרת הנו נו נו הזה.....על חצי קילו??? מזכיר לי הורים רצים לטיפת חלב לשקול את התינוק לבדוק עם על 200 גרם או 300 גרם.
דיייי עם השקילות המטורפות האלה. חצי קילו זה עליה במשקל??? אולי שתית יותר, צברת נוזלים באותו יום, ל היתה יציאה ועוד סיבות רבות.
אני מציעה לצאת ומייד מהחרדה הזו שמביאה ללחץ מיותר.נראה לך שחצי קילו בא לידי ביטוי וא קילו??
תישקלי פעם בחודש וצאי מלחץ המשקל. תאמיני לי שתרגישי יותר טוב...תרגישי קל של לחץ נושר ממך
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חברים
אפרת עוזיאל05/08/2011שולה כל מילה שכתבת אמת לאמיתה .
הפחד הזה של עליה במישקל הוא מחרידדדדדדדדדדדדד.אני נישקלת פעם בשבוע וגם זה יותר מידי את צודקת.
ולגבי החצי קג זה ניראה לי באמת מחוסר יציאותתתתתתתתת
תודה לך שאת פה בשבילינו.
שיהיה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להיגמל מזה?
ציפיטפוט07/08/2011מלמדוד כל רגע את המשקל??
אין בוקר שאני לא על המשקל! ותאמת זה שובר!
אבל אני יודעת שהירידה עוד תגיע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיטפוט
גילה פ07/08/2011מאוד מבינה,גם אני כל בוקר על המשקל.בעיה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגל פסול ביותר - תגובה
שולה זק07/08/2011יש להיגמל מהרגל זה באופן מיידי. ככה בכלל לא תהנו מהירידה במשקל. כל הזמן תהיו בלחץ ובמתח.
גם תינוק שנולד לא שוקלים כל יום בטיפת חלב.
לשחם את המשקל בארון ולהוציאו פעם בשבוע...באיזה יום שתחליטו שזה יום השקילה. קמים בבוקר....פיפה....ועולים להישקל. תראו איזה הפתעות נעימות תחוו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתתת
רוזי06/08/2011גההבךךךך ולקחת את השאורל כמו שצריךךך צריך ללמוד ממךךךךשבוע טוב את ניראת מדהים כולתמונהפצצההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת עוזיאל06/08/2011תודה יפה שלי.
מתי ניפגשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
רוזי08/08/2011תחליטי יום וניפגשהבכיףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)