מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבה לנוער.אלמונית13/01/2008
שלום אני נערה בת 15 שמנה , גובהי הוא 162 ומשקלי 93.
האם הקופה תאשר את ביצוע הניתוח לדעתך?
אני ממש רוצה לעבור את הניתוח כי ניסיתי את כל השיטות מכל הכיוונים, הייתי בשומרי משקל ובמרזי מורית ובשניידר ובמכון כושר ואצל דיאטנית וכלום לא עוזר.
אני מש רוצה את הניתוח הזה!
לדעתכם, יסכימו לי?
חשוב לציין שאימא שלי תומכת בי, וגם היא עברה את הניתוח והיא מרוצה מאוד.
תודה למי שיעזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאלמונית
שולה זק14/01/2008לפי הנתונים שמסרת ה - BMI שלך הוא 35.4 ואת לא עומדת בקריטריונים שנקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי. מאחר ואת מציינת שניסית את כל הדרכים הקונבנציונליות לרזות ולא הצלחת, הייתי ממליצה לך לגשת לדר' אוסנת רזיאל להתיעצות אולי היא ומרכז מלב"י יוכלו לעזור לך.
הטלפון של דר' אוסנת רזיאל 052-4261103
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח שרוול קיבה
ס20/01/2008ד"ר אחמד שלום , אני כ4 חודשים לאחר ניתוח שרוול קיבה , עד כלפני שבועיים ירדתי 20 ק"ג ומאז לא ירדתי גרם, אני מרגישה הרגשת דכאון כבר מלפני ההפסקה בירידה במשקל , האם זה קשור לניתוח? ואיך אפשר להתגבר על הרגשה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך משורוולת
ליבי20/01/2008קודם כל אני שמחה שהצלחת לרדת במשקל לאחר הניתוח.
כמה שאלות לי אלייך...
האם את שותה מים? קפה? משקאות דיאט קלים או מוגזים?
האם את מתעמלת באופן קבוע?
אלו מזונות את אוכלת במשך היום?
תביני, הניתוח הוא הכלי הראשוני להפחתה במשקל. מרגע יציאתך מחדר הניתוח הכל תלוי בך.
לניתוח השרוול אפקט ירידה של 60% בקירוב לאחר שנה. זאת אומרת שאם אינך מודעת לאוכל, שותה מים ועושה פעילות גופנית - תוכלי לרדת 60% מעודף המשקל תוך שנה באיטיות.
אני נמצאת היום שבעה וחצי חודשים לאחר ניתוח השרוול וירדתי 40 ק"ג שזה כבר יותר מ 60% מעודף המשקל שלי.
רק מעבודה קשה וממודעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה לנוער
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008אנחנו עושים ניתוחים בריאטרים לנוער ואשר נמצאים בקרטריונים לניתוח. המרפאה מממנת את הניתוח
שיהיה לך בהצלחה בדרכים האחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים לניתוח- תשובה למוטי
שולה זק20/01/2008מוטי שלום
הקריטריונים לניתוח הם לא מספר הקילוגרמים שיש להשיל אלא מה מסת הגוף BMI
משקל וגובה.
BMI 35 - 40 עם מחלות נילוות
BMI 40 ומעלה
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
דיקלה02/10/2012שלום אני בת 16 ואני ממש רוצה לעשות ניתוח שרוול אני שוקלת 110.5 לצערי והגובהה שלי הוא 1.66 השאלה היא האם יאשרו לי אותו נסיתי מלא דיאטות , דיאטניות כושר , מאמנת כושר אישית שבזכותה ירדתי 20 קילו אבל העלתי הכול אני כבר נואשת אני לא יודעת אם אני יצליח להוריד את המשקל הזה לבדד לכן אני כ"כ רוצה את הניתח הזה
ויש לי חברים במשפחה שעשו את הניתוח והם ניראים נהדר כיום
אשמח לתשובה תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול - תגובה
שולה זק16/10/2012את צריכה לגשת עם הוריך לרופא המטפל ויחד לשקול את המשך הטיםול. הקריטריונים לילדים בגילך שונים מאלו למבוגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)