חייבת עזרה,הכוונה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה,הכוונה...
    אולגה
    11/08/2011

הרגע הודיעו לי שהבדיקה שלי לשיקוף ושט התבטלה בעקבות השביתה של הרופאים ביום ראשון! התור הקרוב הנוסף שאני יכולה לקבוע הוא רק בספטמבר! הפגישה שלי לקביעת מועד ניתוח היא ב22 לאוגוסט!!
    התקשרתי למרפאה לשאול אם יש לכם מכונים שיכולים לבצע את הבדיקה עם טופס 17 והפנו אותי רק למקום אחד, שמסתבר ששם לא מבצעים את הבדיקה :(
    מישהו יודע? שמע? יש מקום אחר שאפשר לעשות?
    זאת הבדיקה האחרונה שנשארה לי לפני הקביעת מועד לניתוח!
    אני מבוטחת כללית פלטינום....
    איזה תסכול לא להאמין

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה,הכוונה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאולגה

אורנה
    11/08/2011

אולגה שלום
    תתקשרי למרפאת זמנהוף ת"א ישירות ולא דרך מוקד קביעת תורים
    תבקשי לדבר עם אחות אחראית
    הסבירי לה שיש לך תור לניתוח והם מאד מתחשבים בעניין מנסיון שלי.

שיהיה לך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני אנסה. מישהו מכיר עוד מכון

אולגה
    11/08/2011

פרטי בסביבת רחובות/ראשון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לבצע הבדיקה- תגובה

שולה זק
    11/08/2011

גם אם תצטרכי לנסוע לחיפה.
    זה שיש לך ב- 22 לחודש תור לשיחה והרצאה עדיין לא אומר שאת כבר מקבלת תור לניתוח כעבור יומיים.
    אני ממליצה באמת לנסות בכל המכונים ולבצע הבדיקה כמה שיותר מהר גם אם כרוך בנסיעה.
    חוץ מזה תתיעצי עם המנתח אוי יוכלו לעשות הבדיקה באישפוז לפני הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת שולה. ועוד דבר לשולה

אולגה
    11/08/2011

חחחח למה את מבעסת אותי? אני באה לפגישה בידיעה שהולכים לקבוע לי כבר תור!! חחח למה ככה... זהו עכשיו אני בכלל בבעסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלילה לבאעס - תגובה

שולה זק
    11/08/2011

אני מעודדת ומאוד אפטימית אבל צריכים להיות גם ראליים.
    אנחנו בעיצומה של שביתה - ניתוחים בוטלו. צריך לשבצם שוב.
    חודשי הקיץ - חופשים. גם הרופאים בני אדם.
    סוף ספםטמבר - החגים. גם אותם יש לקחת בחשבון.
    להבטיח דסריים הזויים ובלתי נכונים זה הבעאסה....ובאמת מצטערת שיש הרבה שנפגעו בגלל השביתה....ואנחנו לא יכולים לעזור. רק להתנחם בעובדה שלא נמצאים בצד הניתוחים שלא מבטלים גם בשביתה.
    המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום תור פנוי בארץ...

אולגה
    11/08/2011

זהו אני בדאון רציני. זה לא ייאמן, אני צריכה לקבוע מועד חדש להכל....
    :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולגה תתקשרי אלי

שולה זק
    11/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה יקרה-ביררתי

אולגה
    11/08/2011

התקשרתי לפליטינום. הבדיקה אינה במימון הקופה.
    נקווה שיום ראשון לא תהיה שביתה, ואם לא אז שבוע הבא אני הולכת לשבת בקופת חולים ואני לא מתפנה עד שלא מצלמים אותי!!! חחח :) אני ב22 קובעת מועד ויהי מההההההההההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות ומכונים

נילי
    11/08/2011

שלום לך אולגה, קודם כול - תרגעי. זה קשה אבל זה - מה שצריך. ניתוח הוא דבר הרציני, לכן צריך לעבור אותו בזמן הנכון. אף אחד לא צריך ליהיות בלחץ, לא את ובטח לא המנתחים ! בפגישה תבחרי לך את רופא ותקהלי ממנו אולאי עוד רשימה של בדיקות מיוחדות לפי המצב האישי שלך. קביעת מועד הניתוח - בעוד לפחות חודשיים, דרך כללית פלטינום. דרך הקופה - הרבה יותר. אז תספיקי לעבור את כל הבדיקות ולעביר אותם למנתח - במייל או בפקס. אם את עדיין רוצה להשלים את הבדיקה עד 22 לספטמבר - תתקשרי למוקד *2700 ותקבלי שם רשימה וטלפונים של מכונים. אני - מאזור ירושלים. נצלחתי לבצע את הכול תוך 3 שבועות. גם לי יש כללית פלטינום, אני בררתי את הכול בנושא, אשמח לענות לך על שאלותיך - אם תרצי. תקשי נשימה עמוקה ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נילי-

אולגה
    11/08/2011

תודה על התמיכה!!
    הפגישה ב22 לחודש היא כבר הפגישה השניה שלי עם המנתח, הוא כבר הביא לי רשימת בדיקות שאני צריכה לעשות. אני הולכת להיות מנותחת במדיקל סנטר, ולפי מה שהבנתי התורים שם מאוד מהירים. הבדיקה של הצילום ושט היא הבדיקה האחרונה שנשארה לי,ואני ממש לא רוצה לדחות את הפגישה בעוד חודש..
    בכל מקרה, אני אנסה לקוות שלא תהיה שביתה ושהכל יהיה בסדר ושזהו רק מכשול קטן באמצע הדרך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו