מנ נשמע יא אחלה משורוולים?ישלי שאלו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מנ נשמע יא אחלה משורוולים?ישלי שאלו
    אחמד ב
    11/08/2011

שלום לכולם למונתחים לרופאים ולאחרים על הפורום הנפלא הזה שיהיה לי כמו בית בעוד כמה ימים טובים !
    אני בן 20 סובל מהשמנת יתר חולנית ה Bmi שלי עמד פעם על 44 היום אני בטוח שהוא גדל ישלי 191 סנטים ואת " המשקל שלי אני ממש לא מצליח לדעת כי אני לא מוצא משקל ששוקל יותר מ 160 כל משקל שאני עולה עליו עושה ERR וזו בעייה רצינית , אבל אני מעריך 170 קילו גרמים חדשים ! :D

החלטתי כבר בגיל 18 לעבור את הניתוח לקיצור הקיבה שלי וזו בדרך ניתוח שרוול אני כבר שנתיים מחכה לרגע המרגש הזה אז שנתיים אני כמו מטורף עושה בדיקות ומביא טפסים והתחבויות ומצמיד לקלאסיר הרפאוי שיש לי בבית נ.ב כן אני מסודר לגמרי

בשעה טובה ומוצלחת מצלצל לי הטפלון ובצד השני של הטלפון : שלום אני מזכירתו של דר"עסלייה והניתוח שלך ביום שני 12 לסבטמבר אתה מוזמן ביום הניתוח בבוקר לאשפוז בקומה חמש בבית חולים רמב"ם

אז כמו שהבנתם ישלי ניתוח ב 12 לספבטמבר בבית חולים רמב"ם אצל דר"עסלייה

עכשיו ישלי כמה שאלות אליכם :

** אני מעשן חפיף משהו כמו חצי קופסה ביום האם אני חייב להפסיק לפני הניתוח ? ואם כן מה עם אחרי הניתוח ?

** מה עם שתייה חריפה אלכוהול וודקה ובירות האם אני חייב להפסיק לפני הניתוח ואם כן מה עם אחרי הניתוח ?

** עכשיו השאלה עשיתי לפני שבוע בדיקת דם בקופת חולים ובבדיקה שמו לי איזה מים קסם אוזניים בתוך האף עמוק כאילו לקחו מדגם מהאף ובתוצאות רופא המשפחה המליץ לי על אנטיביוטיקה למרוח בתוך האף וכדורים לבליעה ולעשות בדיקה חוזרת בעוד חמישה ימים השאלה אם לא הרפיתי זה יעקב את הניתוח ומזה קשור לניתוח ?

תודה רבה רבה לעוזרים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל בהצלחה

אילן
    11/08/2011

לגבי סיגריות - מומלץ מאוד לא לעשן לפני הניתוח,
    משהו כמושבועיים, כי העישון גורם להסמכת הדם, ולפני ניתוח זה ממש לא טוב,
    ואפילו מסוכן.
    כדאי שבועיים לפני ניתוח להמעיט (אחת שתיים ביום לא נורא).
    לגבי אלכוהול - לא יודע,
    אבל אני, וכך מספרים רבים,
    מאז הניתוח - שלוק קטן של ארק, וודקה, ואני מסטול לגמרי ל10 דקות.
    בא מהר ועובר מהר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    11/08/2011

מומלץ להפסיק לעשן בכלל, אבל אם זה בלתי אפשרי - רצוי להפסיק שבועיים לפני הניתוח על מנת שלא תסבול מליחה ושיעולים.. אחרי הניתוח - שוב מומלץ לא לחזור לעשן. אבל אם לא תוכל אז לפחות שבועיים שלא תתחיל להשתעל.
    משקאות חריפים. מאוד משמינים ולא מומלצים. רצוי להפסיק ולהמעיט לפני הניתוח. אחרי הניתוח אין לשתות משקאות חריפים בכלל לפחות 3-6 חודשים.
    לגבי האנטיביוטיקה והאף - לא הבנתי את שאלתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו