דיאטה לפני ניתוח - שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דיאטה לפני ניתוח - שאלה דחופה
    אפרת ב
    12/08/2011

שלום לכולם . סוף סוף ביום שלישי הקרוב אני אמורה לעבור את ניתוח השרוול . אני מתחילה להתרגש ולפחד...
    הניתוח הקודם שלי היה אמור להיות ביוני. שלושה שבועות לפני הניתוח עשיתי את הדיאטה דלת הפחממות בדקדקנות רבה , אך כשהגעתי לבית החולים להתאשפז שלחו אותי הביתה בעקבות השביתה.
    והנה סוף סוף התאריך המיוחל , אך הפעם לא הצלחתי לגייס כוחות ולשמור על הדיאטה(אולי גם כתוצאה מחוסר הוודאות האם שוב יבוטל הניתוח בגלל השיבושים במערכת הבריאות)
    אני מתכוונת בימים שנותרו עד הניתוח לעשות את הדיאטה , אבל אני קצת כועסת על עצמי שלא התחלתי אותה בזמן...
    אני יודעת שאין לבכות על חלב שנשפך אך אני אשמח לדעת האם זה יכול למנוע את הניתוח והאם יש איזו דרך שבימים שנשארו עד הניתוח אני אמזער נזקים.. אולי דיאטה קיצונית יותר?
    אשמח על תשובה בדחיפות . תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה

יעל הצפונית
    12/08/2011

באמת שלא נותר לך זמן רב עד הניתוח.
    אבל כפי שכתבת אין לבכות על חלב שנשפך. תעשי כמיטב יכולתך עד הניתוח. קיצוני מאד זה קשה, אז לא כדאי שלא תשברי. העיקר להמנע מכל המתוקים, עוגות, מאפים, בורקסים, ואת יודעת ממה להמנע. מכל מה שאהבנו ובלסנו לפני הניתוח.
    שיהיה לך בהצלחה, ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום דיאטה קיצונית - תגובה

שולה זק
    12/08/2011

הימים לפני הניתוח תעשי את הדיאטה הרגילה של דלת פחממות ועשירה בחלבונים.
    תשתי הרבה ושיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו