מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
תודה מקס!
ציפיטפוט14/08/2011עזרת לי מאוד......
מחר הביקורת הראשונה שלי.... מתרגשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו? איך היתה הבקורת ??
מקס ברנר15/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזר - שאלתי שאלה וכאילו היא נעלמהציפיטפוט12/08/2011
אז ברשותכם שואלת שוב...
אני כ-15 יום אחריי הניתוח וביומיים האחרונים מלווה אותי תחושה של רעב
שממש גורמת לי לחפש במקרר ובארונות דברים לנשנש...
אני ממש בלחץ עם התחושה הזאת - הרעב הזה - זה נורמלי??
ומה אני יכולה לעשות נגד זה! helllllp
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאכלי כל שעתיים מה שמותר
מקס ברנר12/08/2011בשלב הזה (כולל קרקרים וממרחים )וזה יעביר לך את הרעב.ההשתוקקות לדברים טעימים לא נעלמה.מה שכן-אי אפשר להכיל הרבה והרעב "קטן" וקל לכבות אותו.אם חשבת שהניתוח מבטל את התשוקות-זה לא המצב מנסיוני.זו התמודדות לכל החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקרים???
ציפיטפוט13/08/2011אתה בטוח? עוד לא התחלתי עם כלכלת ה"בלנדר"....
(מזכירה שאני שבועיים וחצי אחריי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקרים??? - תגובה
שולה זק13/08/2011כן מותר לך ומותר לך ביצה ומותר לך גבינה. ומותר לך טונה
תסמכי על מקסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודות קרקרים
מקס ברנר13/08/2011תתחילי בקרקרים שאינם מכילים סיבים,דגנים מלאים,שיפון וכו'.בסופרמרקט הם נמכרים ע"י מותג מוכר כ "קרקר קרם".תמרחי גבינה לבנה,אבוקדו,חומוס/טחינה מסחרי (משחתי בלי קליפות )ועוד כמה ימים תוסיפי גם סלט ביצים וכבד קצוץ-כמובן לא כל הממרחים ביחד על אותו קרקר !
תאכלי בהתחילה אחד מספר פעמים ביום.אח"כ-שניים כל פעם ולא תהיי רעבה !
כמו שאמרתי-הכמיהה למאכלים אהובים זה במישור אחר,אבל אין רעב פיזי לעוגת מוס תלת-שכבתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)