מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה נכון לי לעשות ניתוחעלמה17/08/2011
שלום רב,
אני בחורה רווקה בת 30 שמנה כמובן ( שוקלת 113.5 ק"ג) הגובה שלי 1.68
וה BMI 40 - הבעיה הנוספת היא שאני סכרתית. A1C 9.5 . הסוכר שלי מאוד גבוה
הבדיקה האחרונה שלי בצום היתה 230 רמת סוכר.
אני שותה 3 פעמים ביום מטפורמין ופעם ביום אמריל.
בזמן האחרון דיברה איתי הרופאה על ניתוח שרוול וציינה בפניי שהוא טוב במיוחד עבור חולי סכרת ( אני חייבת לציין שאין לי פה עניין באסטטיקה - כי אני מרגישה שאני נראית טוב ואוהבת את המראה שלי )
אני חייבת לציין בנוסף שלפני כ 10 שנים עברתי ניתוח טבעת שלא צלח.
אני אשמח לשמוע האם ממולץ לבצע את הניתוח?
מה הסיכונים הכרוכים?
מהן תופעות הלוואי שיכולות להתלוות?
והאם באמת הוא טוב במיוחד עבור חולי סכרת ?
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם.
תודה רבה
ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל על הזמן שעובר- תגובה
שולה זק17/08/2011עלמה יקרה,
ממליצה כבר היום לקבוע תור לרופא כירורג בתחום ניתוחי הקיבה - כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים, טבעת, מעקף קיבה ושרוול. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל המפרט את כל ההסטוריה הרפואית שלך. כולל ניתוח הטבעת בעברת. אגב הטבעת עדיין בקיבה או הוציאו אותה.?
חבל בגיל 30 להמשיך לגרום נזקים בלתי הפיכים בגלל מחלות נילוות.
את קוראת בפורום תגובות של אנשים שעברו ניתוח וכתוצאה מהניתוח חל שיפור במצב הסוכרת או שהיא נעלמה לגמרי.
תקראי בשאלות נפוצות תמצאי שם מידע בנדון.
ממליצה שלא תזניחי ותפני כבר ליעוץ מקצועי - מנתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד עלי לבחור מנתח?
עלמה17/08/2011שולה שלום רב,
ראשית תודה על תגובתך.
הטבעת עדיין קיימת אצלי.
שאלתי כיצד ניתן לבחור מנתח?
איך אני יכולה לדעת מיהו המנתח הטוב ביותר עבורי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד עלי לבחור מנתח? - תגובה
שולה זק17/08/2011איפה את גרה? לאיזה קופה את שייכת? איזה סוג ביטוח יש לך?
מבחינת מנתחים - כולם טובים ומומחים סבתחום. עובדים בבתי חולים הציבוריים ובמרכזים הרפואיים הפרטיים כאחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
עלמה17/08/2011אני גרה בתל-אביב
ומבוטחת בקופ"ח מכבי
ויש לי מכבי זהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג ניתוח - תגובה
שולה זק17/08/2011את סוג הניתוח כדאי להתאים יחד עם המנתח על פי הנתונים האישיים - הסטוריה רפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלות רקע.
כמבוטחת מכבי את יכולה לפנות לכל אחד מהמרכזים הפרטיים וגם לבתי חולים ציבוריים. תבדקי איפה התור הקצר ביותר ואיפה נוח לך מבחינת מרחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר
חני17/08/2011הי עלמה,
גם אני 10 שנים עם טבעת שלא עזרה לי וכרגע הולכת לעשות מעקף קיבה. לפי מה שביררתי (ועשיתי המון בירורים) כדאי מאוד לעשות ניתוח חוזר. כבר עברתי את שלב ההתלבטויות ואני נחושה בדעתי. לי כירורג המליץ על מעקף, אבל כל מקרה לגופו. מסכימה לגמרי עם שולה - תקבעי תור לכירורג בהקדם.
מאחלת לך המון הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)