מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקסי מקסלילך.פ22/08/2011
קראתי חלק מהשרשור ואני רוצה לכתוב לך שתוך 40-50 שנה הכל יעבור...
תפסיק לחשוש... כל דבר בעיתו... ואם צריך עוד ניתוחון או איזו התערבות כירוגית אז בקטנה... מה לעשות אף אחד לא יודע מה יקרה לו מחר.... העיקר הבריאות... שמור על מורל והכל יהיה בסדר ...נשיקות חבר יקר....
נ. ב אם בדוקטורים עסקינן מה דעתך לשבת על איזה שקשוקה אצל הדוקטור מיפו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן בשופכן שמאל לא תרתיע אותנו
מקס ברנר23/08/2011ורק לכבוד יהיה לי לילך יקרה להפגש איתך לשקשוקה אצל הדוקטור הנודע (בינו גבסו זה שמו בתעודת הזהות ).
ואם דווקא באותו יום תגיע שעתה של האבן להפלט-תוכלי לדווח כאן איך צעקתי כמו גדול !קבעתי תור לאורולוג.נשמע איך הוא מציע להתמודד איתה.
אגב-חקרתי את קורות המשפחה איזה 100 שנים אחורה,ולא זכורות אבני כיליה במשפחה,אבל ככה זה עם חברים (השרוול במקרה זה )-צריך לקבל את הטוב יחד עם הפחות טוב.
ואולי הילה תייעץ לנו איך בולמים את האבנים שבדרך?נכון-זו בד"כ בעיה של גברים בגיל העמידה,אבל לאף אחד אין ביטוח מפני זה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ כדי לאפשר להילה לייעץ
מקס ברנר27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ כדי לאפשר להילה לייעץ - תגובה
הילה כהן28/08/2011הי מקס
באופן כללי ההמלצה היא לשתות מים והרבה: כוס בשעה ושתיים לפני השינה
ובאופן פרטני אם ידוע סוג האבנים אבני אוקסלאט או אבני סידן - הגבלה של מזונות או תוספים שגורמים להן
תרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמנוולת הקטנה לא יצאה עדיין...
מקס ברנר28/08/2011כך שאיני יודע את סוגה.כשאדע אדווח ואבקש הנחיות למניעהעתידית.בינתיים מנסים בדרכים שמרניות,ואם לא תצא בשבועיים הקרובים-יידחפו לי מכשירים (נחשו להיכן )ויישלפו אותה.
ככה זה-מי שנחסך ממנו הקטטר,עשוי להנות באופנים אחרים מפרוצדורות באיזורים הרגישים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין D ואבנים
אהובה30/08/2011רבים מאיתנו נוטלים ויטמין D. הבנתי שבמינונים גבוהים זה עלול להגביר יצירת אבנים בדרכי השתן. אני קיבלתי 5 טיפות ביום של 400 יחידות והפסקתי לקחת בגלל החשש מאבנים. מישהו יודע מה ההמלצה בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין D אינו גורם לאבנים בכליות
איילהל30/08/2011אהובה, שלום!
אבנים בכליות לא נוצרות כתוצאה מנטילת ויטמין D אשר שייך לקבוצת הויטמינים, היצור שלהן ייתכן רק מגורם מנירלי לדוגמא, כתוצאה משימוש בסידן קרבונט בכמות בלתי סבירה, אשר בכליות הופך לסידן אוקסלט.
נטילה של 2 טיפות או 400 יחב"ל של ויטמין D מאוד חיונית להרבה מאוד מערכות בגוף.
איילהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה נא תשובתך למקס - תגובה
שולה זק28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ולילך
רוזי29/08/2011אני גם רוצה דר שקשוקה לא לשכוח אותי ומה קורה אנחנו נוסעים לצפוןלביקור נימוסים תידעו אותי אשמח להצטרף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משקשקת
רותי29/08/2011גם לי בא על שקשוקה ואף פעם לא היה לי אומץ לאכול שם ...
על אחת כמה וכמה כעת לאור הירידה ה מ ת ו נ ה שלי במשקל...
אז אסתפק בדיווח
ואני סומכת על סניור מקס שידע כיצד להלהיב את הקוראים ויעשה זאת בשם המדע ומטוב ליבו השופע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי יקרה-גם אצלנו חל שינוי
מקס ברנר29/08/2011כבר לא נאכל את השקשוקה עם חצי כיכר לחם לבן.
ולא נפתח בפלטת ממולאים טריפוליטאיים.
ולא נקנח בעוגת סולת עם תה מתובל.
ולא נשטוף בקנקן לימונדה של הבית...
בקיצור-הדוקטור (שמכיר אותי כבר מעל 20 שנה )יהיה בטוח שאני לא מרגיש טוב !
ואם אוכלים קצת שקשוקה במזלג,ומנגבים בפרוסה זעירה-גם את יכולה להצטרף ללא היסוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל חבל לבזבז חלום וכמיהה
רותי30/08/2011כי שקשוקה כזו לא ראויה לאכילה מבוקרת.....
ולכן אני בטוחה כי עדיף להסתפק בתיאורים שלך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)