תזונה לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תזונה לאחר ניתוח
    אפרת ב
    26/08/2011

הי לכולם . אני 12 יום לאחר נתוח שרוול . לפני יומיים התחלתי לאכול כלכלה מרוסקת והיום הוספתי קציצה עם רוטב . כל דבר שאני אוכלת גם אם זו כמות מאוד קטנה וגם אם נוזלי ( בחלק מהמקרים) גורם לי לתחושת בחילה ועייפות מאוד גדולה . אני ממש מודאגת . האם כך זה יהיה מעכשיו? זהו? יותר לא אוכל להנות מאוכל?
    ושאלה שנייה : אני אמורה לטוס בעוד חודש לנופש בחו"ל ( חודש וחצי אחרי הניתוח) האם אז אוכל לאכול הכל? האם עד אז אני אמורה להרגיש יותר טוב?
    ושאלה נוספת ואחרונה : האם יש בעייה מבחינת הביטוח לטוס חודש וחצי אחרי שרוול , או קיים איזה שהוא סיכון?
    אני יודעת ששאלתי המווון שאלות , אבל אני קצת מבולבלת ואודה מאוד על תשובות
    סופ"ש נעים
    אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לאחר ניתוח - תגובה

שולה זק
    27/08/2011

אל תהיי מודאגת...הכל יעבור את ממש בתחילת הדרך. הכל עוד נפוח ובצקתי. תחושת בחילה ועייפות זה נורמלי בהחלט. תאכלי לאט, תשתי הרבה. לאט לאט הגוף יתרגל.
    תאמיני לי שתחזרי לאיתנך ותאכלי, אמנם מעט, אבל תהני מהאוכל ומתוצאות הניתוח.
    אם את טסה למקום של ציויליזציה למנוחה ולא לטרקים בהרי ההימליה, אני לא רואה כל בעיה עם הטיול. תהני לך.
    לגבי הביטוח את חייבת לברר בחברה המבטחת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לאחר ניתוח

אפרת ב
    27/08/2011

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו